Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 10 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles scheert haar af: dit zijn de grappigste reacties van fans op zijn kale kop

Zeg maar dan tegen Hairy Styles, want de zanger heeft al zijn lokken afgeschoren. Harry Styles is deze week gespot bij het concert van U2 in Spere, Las Vegas. Mét vriendin Taylor Russel, zónder zijn iconische lokken.

En we moeten toegeven: deze look staat hem best goed.

Harry Styles is kaal

Harry Styles heeft onlangs gedag gezegd tegen zijn weelderige bruine lokken. Tijdens het concert van U2, in het veelbesproken Sphere in Las Vegas, was de zanger gespot samen met zijn vriendin Taylor Russel. Maar dat was niet wat zijn verschijning zo spraakmakend maakte. Harry heeft namelijk een nieuwe look; hij schoor al zijn haren af. Op deze foto’s van TMZ is te zien hoe dat eruit ziet.

 

En hij was dus niet kaal …

Deze foto’s maken meteen ook iets anders heel duidelijk: Harry Styles was dus nog niet kaal. We zien op de foto’s duidelijk dat Harry over zijn hele hoofd gemillimeterd is.

Ja, hij had inhammen, maar hij was nog niet kaal. De geruchten dat Harry Styles altijd een pruik of toupet zou dragen, zijn bij deze dus ontkracht.

@k.s._edits

care to explain harold #fyp #baldharrystyles #harrystyles

♬ original sound – uhurayedits

De reacties op het internet

Zoals verwacht, brak Harry het internet met zijn kale verschijning. Fans moeten nog even wennen aan de nieuwe look van Harry en zijn niet meteen enthousiast. Op X worden vooral veel grappen geplaatst over Harry’s kale kop – dit zijn onze favorieten.

Harry Styles en Taylor Russel

Oké, nu het eens en voor altijd duidelijk is hoeveel haar Harry op zijn hoofd heeft, willen we het even hebben over iets anders. Namelijk zijn opbloeiende relatie met Taylor Russel.

De tortelduifjes, die voor het eerst samen gespot werden in juni, waren een en al geluk tijdens het concert van U2. Ooggetuigen vertelden aan Page Six dat het duo er helemaal verliefd uitzag tijdens het avondje uit, ze maakten schattige selfies en zoenden de hele avond. Cute.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.