Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 12 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

OMG: is Harry Styles eigenlijk kaal?! Volgens TikTokkers is dít het bewijs dat hij een toupet draagt

Ja, je leest de titel goed. Het haar van Harry Styles is al een tijdje onderwerp van gesprek en niet alleen omdat het zo goed zit tegenwoordig. De Britse zanger is nu bezig met zijn Love On Tour-Tour en hij was afgelopen zaterdag dan ook in Amsterdam. Wat er allemaal gebeurde tijdens die show? Dat lees je hier. Nu is er iets anders aan de hand. Een zorgwekkende kwestie – want fans denken ontdekt te hebben dat Styles eigenlijk kaal zou zijn. Bizarre theorie, zou je denken. Maar als je de video’s ziet ga je tóch een beetje twijfelen.

🤔🤔🤔🤔

Harry Styles en zijn ‘toupet’

Eén van de populairste zangers van dit moment zou een groot geheim met zich meedragen.. hij zou namelijk kaal zijn. Of in elk geval een enorm eiland hebben. Waar het eerst nog een single TikTokker was met deze theorie, gaan nu toch heel veel mensen erin geloven. Het klinkt een beetje onwerkelijk dat Harry door het leven zou gaan met een toupet, helemaal omdat we een hele bos haar van hem gewend zijn. Maar als je het ‘bewijs’ ziet dan ga je toch wel een beetje twijfelen. Natuurlijk heb je te maken met lichtinval, scheidingen en haarrichtingen en kan het dus ook zo maar zijn dat fans deze theorie zelf tot leven hebben gebracht.

Een aantal jaar geleden zat de toen nog bestaande boyband One Direction op de bank bij Jimmy Kimmel om ‘Most Likely To’ vragen te beantwoorden. Toen Kimmel vroeg: ‘Who’s most likely to go bald first’ stak Harry z’n hand op. Waarschijnlijk had hij toen al last van wat inhammen. Niks aan het handje, zou je zeggen.

@k.s._edits

care to explain harold #fyp #baldharrystyles #harrystyles

♬ original sound – paulina

Harry is tijdens Love on Tour uiteraard aan het springen en aan het dansen – waardoor we soms ook wat bijzondere hoeken van zijn kapsel zien. Een kapsel wat er op het eerste oog amazing uit ziet, maar daar denken fans inmiddels anders over.

Oordeel zelf:

1. Duidelijke scheiding of tóch een toupetlijn?

@gabrielle0k

NOOOOO I HAVE BALD HARRY IM MY CAMERA ROLL #fyp #harrystyles #loveontour

♬ SCUBADUBADUBOOBEANS – ItsHarryStylesluv

2. Verplaatst hij nou iets?

@natashasprivtok

I LITERALLY TEXT ME FRIENDS QND TOLR TJEM IT LOOKED LIKE A WIG #harrystyles harry styles bald???

♬ As It Was – Harry Styles

3. Dat is het licht.. toch?!!!

@lwtluvv

♬ baby honey – audios

Oké en dan hebben we nog een laatste ‘bewijsstuk’. Want @deuxmoi, het Gossip Girl-achtige Instagram-account uit de VS, heeft eerder iets geplaatst over een zanger/acteur die een groot geheim over zijn haar met zich zou meedragen. Deze tip is uiteraard ingezonden en niet geverifieerd, maar bijzonder is het wel. Helemaal gezien al deze video’s. Toch denken veel mensen dat deze theorie over Justin Timberlake zou gaan, maar dat bewijs moeten we dan nog even zien.

@limitliss

sir we won’t be mad if you get plugs #harrystyles #harryshouse #deuxmoi #holivia

♬ original sound – JLiss

De video’s gaan nu viral onder de hashtag #baldrry (samenvoeging van bald én.. Harry) – wat dan wel weer grappig is.

Wij kunnen het nog even niet geloven 🙄 Toch twijfelen wij er niet aan dat alles hem staat, dus geen haar ongetwijfeld ook.

Harry Styles heeft een eigen beautymerk gelanceerd en wij zijn obsessed

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.