Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 4 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles bevestigt *eindelijk* dat Watermelon Sugar over het vrouwelijk orgasme gaat

We weten vrij zeker dat het internet weet waar Watermelon Sugar over gaat, maar Harry Styles had het nooit bevestigd. Tot nu, want hij bevestigt de NSFW-betekenis achter het nummer tijdens een tourstop in Nashville. Tijdens zijn Love on Tour US-optreden, nam Harry de tijd om uit te leggen waar het nummer over ging voordat hij het ging zingen.

En daar bevestigde hij dan eindelijk de betekenis.

Harry Styles over Watermelon Sugar

Voordat hij het nummer begon te zingen vertelde hij aan het publiek, “This song is about. It doesn’t really matter what it’s about. It’s about, uh, the sweetness of life.” Vervolgens startte hij met het zingen van het nummer om zichzelf vervolgens te onderbreken met de tekst, “It’s also about the female orgasm, but that’s totally different. It’s not really relevant.” Fans namen het moment natuurlijk op en vervolgens ging Twitter compleet los over de bekentenis van Harry Styles.

Hoewel fans al langer wisten dat het nummer van Harry Styles een geheime betekenis had, is dit de eerste keer dat Harry het zelf ook bevestigt. Tijdens een interview met Zane Lowe in november 2020 vroeg Zane aan Harry of het nummer over “the joys of mutually appreciated oral pleasure,” ging, waarop Harry toen lachte en antwoordde, “Is that what it’s about?” Vervolgens ging er ook een gerucht dat het nummer over zijn ex-vriendin Camille Rowe ging, nadat ze in 2017 aan ELLE onthulde dat haar favoriete boek Watermelon Sugar is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.