Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 21 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Havermelk elite opgelet! STACH verkoopt nu softijs van Oatly

Zeg je de randstad, dan zeg je havermelk elite. Of we het nu willen of niet, de gentrificatie is in full force. Van de Marie-Claires tot de Patagonia boys: bijna iedereen heeft z’n eigen hokjes in de havermelk elite. De gemeende deler? Er staat overal Oatly in de koelkast. En daarom hebben we goed nieuws, want STACH komt met softijs van Oatly.

Precies op tijd voor de zomer.

STACH verkoopt nu softijs van Oatly

Voor iedereen die vegan, lactose-intolerant is of gewoon liever geen koemelk drinkt, is er nu het perfecte softijs. Foodketen STACH komt namelijk met een softijs-variant van Oatly. Vanaf deze week haal je dit heerlijke vegan softijs van Oatly bij zes STACH winkels. Kies bijvoorbeeld voor een soft serve met spikkels, frambozen coulis of met een vers gezette espresso. Liever zin in een iced latte of een matcha latte? Die toppen ze ook af met soft serve.

Het Oatly softijs is te krijgen bij de volgende winkels: Jan Pieter Heijestraat (Amsterdam), Overtoom (Amsterdam), Haarlemmerstraat (Amsterdam), Schiphol, Botermarkt (Haarlem) en op de Choorstraat (Utrecht).

De opper-haarclip test het uit

Lot Mulder, bekend van de Instagram-pagina @dehaarclipvanmarieclaire, steekt dagelijks de draak met alle haarclipjes in de stad. En omdat die ook beschikken over een flinke dosis zelfspot, telt de TikTok-pagina van Lot zo’n 27K volgers (om niet te beginnen over de 112K op Instagram). Dus als iemand als eerst het Oatly ijs moet proberen, dan is het Lot wel.

Op TikTok deelt ze haar ervaring. En we moeten toegeven: dit ziet er top uit.

@dehaarclipvanmarieclaire

Tip van mij om jullie hoofd minder heet te houden deze SUMMA☀️🌞⛱️ STACH heeft nu OATLY SOFTIJS😭🍦 Ik kon het niet laten om dit voor jullie uit proberen🤣 10/10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #tiktokfood

♬ Anne-Fleur Vakantie – Roxy Dekker

Lot noemt het ijs ook wel ‘de natte droom van iedere Marie-Claire’ en als dat geen manier is om ijs te verkopen weten wij het ook niet. Dit belooft flinke rijen bij de STACH deze zomer. Ach, zo houden we wel met z’n allen het hoofd koel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.