Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 23 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Bingewatchen maar – Dit zijn de beste series op HBO

We zijn natuurlijk groot fan van Netflix, maar streamingdienst HBO Max heeft ook een hoop pareltjes. Ben je al in het zwarte Netflix-gat gevallen? Weet je niet meer wat je moet kijken? Wij vertellen welke films en series het kijken waard zijn op HBO. Ze zijn te bekijken via Ziggo Movies & Series XL.

Pak de popcorn er maar vast bij en kies je favorieten uit.

Beste series op HBO

Door het grote aanbod is een nieuwe bingewatcher vinden niet altijd makkelijk, daarom hebben wij alvast de beste series en films voor je uitgezocht. Of je nu nieuw bent bij HBO Max of nog in de fase zit van het overwegen van deze streamingdienst: deze pareltjes zijn het in ieder geval waard.

1. The Undoing

In The Undoing worden Grace en Jonathan Fraser, gespeeld door Nicole Kidman en Hugh Grant, gevolgd. Ze spelen een rijke familie die in New York woont met hun tienerzoon, Henry (Noah June). Hun perfecte leven valt uiteen na de moord op Elena Alves, een moeder op de school van Henry wiens zoon eerder door Fraser werd behandeld. Terwijl de politie haar dood begint te onderzoeken, wordt Grants personage al snel een verdachte.

2. Euphoria

Euphoria is geproduceerd door Drake en Zendaya speelt in de hoofdrol. De serie geeft een rauwe portret van tieners op de middelbare school die verslaving en misbruik overwinnen. Allemaal in een wereld die steeds meer verandert en gevaarlijk wordt beïnvloedt door social media.

3. True Detective

De True Detective- serie gaat diep in op ingewikkelde strafrechtelijke onderzoeken en de detectives die hun leven wijden aan het oplossen. Elk seizoen introduceert een nieuwe cast van personages en huiveringwekkende misdaden. True Detective is ook gecompliceerd en complex, dus we waarschuwen je alvast, je krijgt hier nare gevoelens van.

4. Sex and the City

Sex and the City-fans opgelet: je kunt alle zes seizoenen op HBO Max kijken. De iconische serie was meer dan een show, het was een cultureel fenomeen. Na zes seizoenen en twee hitfilms maakte het Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon en Kristin Davis iconen.

5. Big Love

Voordat Sister Wives op TLC kwam, was er Big Love op HBO. Bill Paxton, Amanda Seyfried, Chloë Sevigny, Ginnifer Goodwin en Jeannie Tripplehorn hebben de hoofdrollen. De serie volgt de familie Henrickson en hun meervoudig huwelijk gedurende vijf seizoenen. Big Love is ook genomineerd voor Emmy’s en Golden Globes.

6. Girls

Girls gaat over vier vrienden die in New York City wonen en voor het eerst hun volwassen leven proberen te overleven. Het is de weerspiegeling van een massa aan kleine problemen, die door een ongezonde dosis onzekerheid worden opgeblazen tot enorme drama’s. De serie heeft zeker een indruk achtergelaten.

7. Big Little Lies

Big Little Lies gaat over een groep vrouwen in een rustig kuststadje in Californië. Ze leven een rijk en onbezorgd leven, maar achter de keurige façades gaan een hoop geheimen schuil en een moord die tot behoorlijk enge gevolgen leidden. Met in de hoofdrollen Nicole Kidman, Shailene Woodley, Reese Witherspoon, Zoë Kravitz en Laura Dern, is deze serie het zeker waard om te kijken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.