Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 11 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

HBO Max in Nederland: 3 series die de aanschaf van een abonnement het absoluut de moeite waard maken

Eindelijk: sinds afgelopen dinsdag is HBO max beschikbaar in Nederland. Wellicht twijfel je er nog over of een abonnement op de streamingdienst iets voor jou is. Wij hebben wat pareltjes voor je op een rij gezet die beschikbaar zijn op HBO Max Nederland. Misschien maakt dit lijstje de keuze wat makkelijker voor je.

HBO Max

Onze collega’s van Beautify en Manners bespraken eerder al of het aanschaffen van een HBO Max abonnement het waard is. Maar als wij zo een blik werpen op het aanbod van de streamingdienst, vinden wij dit zeker het geval! Er staan ontzettend veel leuke films en series op die wij maar al te graag (opnieuw) willen kijken. Deze drie titels zijn op dit moment niet beschikbaar via andere streamingdiensten in Nederland, terwijl ze wel méga populair zijn.

1. Euphoria

De relatief nieuwe serie Euphoria is een enorme hit. De serie vertelt het verhaal van de drugsverslaafde Rue en haar schoolgenoten. Euphoria bevat vriendschap, liefde, seks en drugs en is bovenal ontzettend spannend. Een echte aanrader.

Vanuit Nederland was het al wel mogelijk om de serie te bekijken, maar dit moest dan via illegale sites. Bang voor virussen op je laptop en durfde je dit daarom niet aan? Dan is de komst van HBO Max voor jou een geschenk uit de hemel. Beide seizoenen van de populaire serie zijn namelijk beschikbaar op HBO Max. Dat wordt bingewatchen dus…

2. Harry Potter

Ben jij, net als velen, ook zo’n Potterhead? Grijp dan je kans en schaf een HBO-max abonnement aan. Álle 8 de films zijn namelijk beschikbaar bij de streamingdienst.

Dit is super goed nieuws: de films zijn op dit moment namelijk op geen enkele andere streamingdienst te bekijken. Op Pathé Thuis zijn de films wel te huur, maar ben je toch een stuk duurder uit wanneer je alle films weer eens even lekker wilt gaan bingewatchen.

3. Game of Thrones

Ook Game of Thrones is een populaire serie met ontzettend veel fans. Daarom vonden wij het gek, met het ruime aanbod aan streamingdiensten in Nederland, dat de serie zowat nergens te bekijken was. Gelukkig is dit met de komst van HBO Max verleden tijd. Alle 8 de seizoenen zijn de bekijken via het platform.

Dit zijn niet de enige series die het aanschaffen van een abonnement bij HBO-Max het waard maken. Ook andere populaire titels die recentelijk verwijderd werden van andere streamingplatforms, zoals Friends, The Originals en The Big Bang Theory, zijn met de komst van HBO-Max weer beschikbaar. Super fijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.