Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 11 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

De haarstylist van Kim Kardashian deelt een geniale hack voor de perfecte lage knot

Van wie kan je beter tips en tricks ontvangen dan van de haarstylist van celebrities? Precies, en daarom zijn wij ook zo blij dat de haarstylist van Kim Kardashian opnieuw een geniale hack voor ons haar heeft gedeeld. Dit keer laat hij in een eenvoudige video zien hoe je de perfecte lage knot maakt en het resultaat is super chique.

“It’s a game changer”.

Haartrends

Het internet staat tegenwoordig helemaal vol met haartrends. Op Instagram en TikTok vliegen de trends je om de oren en zo zien we het maar al te graag. Zo weten we dat ‘Louis Vuitton brunette’ een van de mooiste haarkleurtrends van deze lente wordt en gaan we de ‘vloeibare bob’ aankomend seizoen overal zien.

Hoewel deze haartrends allemaal ontzettend gaaf zijn, is het soms wel lastig om ze zelf te creëren. Gelukkig delen de haarstylisten van celebrities tegenwoordig hun tips op social media, zodat je zelf met je haar aan de slag kunt gaan. Dit keer deelt de haarstylist van Kim Kardashian een geniale hack voor de perfecte lage knot en wij willen het direct uitproberen.

De hairstylist van Kim Kardashian en J.Lo deelt een geniale hack voor de perfecte rommelige knot

De perfecte lage knot

We hebben allemaal wel van die dagen dat ons haar gewoon niet meewerkt. Dan is het perfect om je haar vast te dragen, maar zelfs dit wil soms niet lukken. Vanaf nu is dat verleden tijd, want deze geniale hack van de haarstylist van Kim Kardashian laat zien hoe je de perfecte lage knot bij jezelf maakt. Wij zijn obsessed.

De haarstylist van Kim Kardashian – Chris Appleton – laat op zijn Instagram-account in een reel zien hoe je deze handige hack gebruikt. “First of all, put your hair into a low ponytail and on the last loop pull it through so you get a little bun,” legt Chris uit. “Take the very ends, twist them and criss-cross them over”. Maak de look vervolgens af met een beetje haarlak en je bent klaar. Zo simpel is het.

Dit zijn de 3 haarproducten waar de haarstylist van Khloé Kardashian bij zweert

Reacties

Natuurlijk duurde het niet lang voordat volgers massaal onder de video van Chris begonnen te reageren. Zo schrijft een volger: “Love it. Perfect for my flight attendant hair. I would love for you, Priscilla and my friend Chris Green 💙 to do my hair for work all the time ♥️♥️♥️♥️ even not at work ♥️✨💫” Andere volgers schrijven: “obsessed”, “love these SIMPLE tutorials 🤍🤍🤍” en “It look’s so beautiful 😍😍😍.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.