Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 12 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian doet boekje open over vernederende comments dat zij de lelijkste is van allemaal

In het verleden heeft Khloé Kardashion op z’n zachtst gezegd behoorlijk wat shit over zich heen gekregen. Zowel de tabloids als online klonk vaak dat zij de lelijkste zou zijn van allemaal. Zo zou ze niet alleen te lang zijn, maar ook een veel minder verfijnd gezicht hebben. Er werd zelfs gezegd dat ze een andere vader zou hebben.

Khloé Kardashion laat nu van zich horen. Ze deelt met het grote publiek wat deze valse comments destijds met haar deden.

Khloé Kardashian over pesters die haar ‘het lelijkst’ vonden van allemaal

Hoewel elke Kardashian na KUWTK een bak shit over zich heen kreeg, kreeg Khloé – de jongste van de telg – het misschien wel het zwaarst te verduren. Het kwam er volgens de pers eigenlijk altijd op neer dat zij de lelijkste was van haar zusjes en er werd zelfs gespeculeerd over het feit of ze wel écht familie was van de rest.

In een exclusief interview met Variety heeft Khloé vertelt wat deze opmerkingen destijds met haar deden, en wij hebben echt wel medelijden met haar na dit statement. ‘When I was younger, always being compared to my sisters in a way where I can’t be related to them because we look different. Those things were definitely really hurtful, just to always be compared to them, especially in the fashion or beauty world comparing our bodies or faces.’

Ook de rest van de Kardashian familie laat weten geschokt te zijn door de lelijke reacties die Khloé destijds op zich afgevuurd kreeg: ‘It definitely is tough. None of us get it. My sisters will talk about it, like, ‘Why are they so much more vicious towards you?’ We don’t have an explanation for that. None of us really understand, and there’s no rhyme or reason.’

Liefde en positiviteit

Khloé Kardashian vertelt in het interview zelfs dat dit haar dagen destijds behoorlijk heeft beïnvloed. Zo kon na het lezen van sommige reacties haar dag volledig verpest zijn en omslaan in een ‘bad day’. Gelukkig is Khloé zichzelf altijd blijven reminden aan wie ze is en dat al die negativiteit daar geen enkele invloed op mag hebben. Ze laat zelfs weten dat het krijgen van zoveel haat en negativiteit ervoor heeft gezorgd dat ze nu op haar Instagram en andere kanalen het compleet tegenovergestelde laat zien: liefde en positiviteit.

You go woman!

TMZ

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.