Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 14 jan 2023
Leestijd: 1 minuut

Hebben: Marni lanceert een samenwerking met Carhartt WIP

De modewereld wordt overspoeld met de meest smaakvolle samenwerkingen. Zo lanceerde Louis Vuitton een samenwerking met Yayoi Kusama, sloeg schoenenmerk Malone Souliers de handen ineen met Netflix-serie Emily in Paris en kondigde Longchamp al aan een samenwerking aan te gaan met het Nederlandse merk Fatboy. Vandaag wordt er nog een nieuwe iconische collab gelanceerd die we aan dit lijstje toe kunnen voegen. Namelijk, Marni x Carhartt WIP.

Zet je schrap, want de collab is vanaf vandaag beschikbaar.

Marni x Carhartt WIP

Waar twee merken samenwerken ontstaat vaak een flinke portie magie, ook Marni en Carhartt WIP bewijzen dat maar weer. Door twee totaal verschillende visuele identiteiten in elkaar over te laten vloeien en elkaar te laten versterken, ontstaat een vernieuwd geheel. Marni, die vooral te kenmerken is door woorden als artistiek en kleurrijk lanceert vandaag een collectie samen met Carhartt WIP, die bekend staat om haar praktische stijl, die geïnspireerd is op traditionele workwear. Het resultaat? Een collectie vol kleurrijke en praktische kleding en accessoires.

Dit zijn onze ultieme favorieten

De herkenbare Carhartt klassiekers zoals het sportieve ‘active jacket’, ‘bucket hats’ en denim pakken, maar dan in een tweekleurig, funky Marni-motief gedoopt. Klik vooral op de losse foto’s, dan kom je in de gallerij terecht.

 

Louis Vuitton lanceert iconische samenwerking met kunstenares Yayoi Kusama

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.