Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 13 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Zoey 102 mét originele cast is een feit: alles wat we tot nu toe weten over deze film

Are you ready? We waren vroeger ontzettend fan van de Nickelodeon-serie Zoey 101, waar Amerikaanse tieners zichzelf moesten zien te redden op school. Zoey werd gespeeld door Jamie-Lynn Spears, ja, het zusje van. We hebben leuk nieuws voor iedereen die deze serie vroeger gekeken heeft.. Nickelodeon heeft namelijk bevestigd dat er een Zoey 102 film aan zit te komen mét originele cast.

Zoey 102

Ook Jamie-Lynn heeft al gesproken over de nieuwe film en ze is razend enthousiast: “I’m beyond thrilled to be back alongside my PCA family and continue the story of Zoey and all the characters fans know and love.”

Luister de theme song nog maar een keertje, om in de stemming te komen:

Eén nadeel: de film is exclusief te zien op Paramount+ en deze streamingdienst is (nog) niet in Nederland te gebruiken. Toch is er wel een manier een abonnement aan te schaffen, zo is te lezen op VPN.nl. Namelijk door de volgende stappen uit te voeren :

  • Je hebt een Amerikaanse betaalkaart nodig, omdat Paramount Plus alleen Amerikaanse creditcards en debitcards accepteert. Als Nederlander kun je die normaal niet krijgen, maar wel bij US Unlocked.
  • De VPN is nodig om de geografische locatie van je IP-adres te veranderen. Paramount accepteert namelijk geen klanten/adressen uit Europa, maar wel uit de VS.

Wie spelen er nog meer in de film?

Spears speelt Zoey Brooks, maar ze is niet de enige orginal die terugkeert. We zien Erin Sanders terug als Quinn Pensky, Sean Flynn als Chase Matthews, Matthew Underwood als Logan Reese, Christopher Massey als Michael Barret, Abby Wilde als Stacey Dillsen en Jack Salvatore als Mark Del Figgalo. Victoria Justice zal niet te zien zijn in deze 102-film en ook Austin Butler (nu te zien in Elvis) zal niet aan deze film meewerken. Snappen we ook wel, als je recentelijk een Golden Globe hebt gewonnen voor je laatste werk.

Anyway, wij hopen toch dat we deze film ooit kunnen bewonderen. Toch wel een gevalletje jeugdsentiment.

Bella Hadid gaat niet langer als brunette door het leven en kiest voor haar originele haarkleur

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.