Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 24 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Heeft Alix Earle een nieuwe liefde? Zelf hint ze er wel naar deze TikTok

Als er één influencer is die populair is op dit moment, dan is het wel Alix Earle. De 22-jarige blondine uit New Jersey heeft heel TikTok in een chokehold. Iedereen is in de ban van haar, zo ook veel mannen. Na haar break-up van een paar maanden geleden, lijkt het er nu erg op dat Alix een nieuwe liefde heeft.

Maar wie is de mystery guy? 

Alix Earle hint naar een nieuwe liefde

Drie maanden nadat ze uit elkaar ging met honkballer Tyler Wade, laat de influencer zien dat ze terug is in de dating game. In een nieuwe TikTok neemt ze ons mee terwijl ze zich klaarmaakt voor een date met een mysterieuze man. Ze gaan samen sushi maken. Hoe leuk is dat?

“This is probably one of my favorite things to do and you’re probably wondering why I am getting ready. I am making it with someone I met the other night and I feel that cooking is a fun activity and I love sushi” vertelt Alix in de video.

@alixearle

Filming a day in my life , you will see the outcome in the morning 🍣🫶🏼 #grwm #sushi #umiami

♬ original sound – alix earle

Wij houden ervan als Alix zich klaarmaakt en tegelijkertijd met ons kletst, alsof we haar beste vriendin zijn die op bed ligt te chillen.

De break-up met Tyler Wade

Voordat Alix zich in het single leven stortte, had ze een relatie met basketballer Tyler Wade. De twee waren drie maanden samen, totdat ze in december een einde maakten aan hun relatie. Dit probeerde Alix even voor haar volgers te verbergen. Maar al snel begon het de oplettende kijkers op te vallen dat Tyler ontbrak in al haar content.

”We haven’t been together for a hot minute,” vertelt Alix later in een live over de situatie. “I’ve just been hiding it from you guys because I didn’t feel like dealing with it right now. Even stuff I posted of me and my boyfriend—we were not even dating like a week or two ago.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.