Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 10 jun 2024
Leestijd: 3 minuten

Dit is waarom fans compleet losgaan om de nieuwste videoclip van Sabrina Carpenter

Als we één zangeres mogen opnoemen die momenteel helemaal hot and happening is (naast Taylor Swift natuurlijk), dan kiezen we voor Sabrina Carpenter. En de zangeres bevestigt nu opnieuw waarom dit zo is.

Fans gaan momenteel namelijk compleet los door haar nieuwe videoclip – en niet zonder goede reden.

Sabrina Carpenter

Wij kunnen natuurlijk niet achterblijven en zijn momenteel ook compleet obsessed met de Espresso-zangeres. Isn’t that sweet I guess so! Maar we zijn lang niet de enigen. Sabrina Carpenter neemt momenteel namelijk de muziekindustrie compleet over. Zo stond de zangeres dit jaar voor het eerst op Coachella, was ze te zien bij SNL en heeft ze laten weten dat ze dit jaar met een nieuw album, genaamd Short n’ Sweet, komt.

Maar niet alleen door haar prachtige stem is Sabrina Carpenter momenteel het gesprek van de dag. Ook door haar nog redelijk nieuwe relatie gaat het op social media alleen nog maar over de zangeres. Sabrina is momenteel namelijk aan het daten met niemand minder dan Barry Keoghan. En als je denkt: “Die naam komt me bekend voor”, dan heb je gelijk. Hij is namelijk een bekende acteur die onder andere speelde in Saltburn.

Barry Keoghan

Hoewel het eerst alleen nog maar over geruchten ging, is de relatie van Sabrina en Barry al een tijdje niet meer te ontkennen. De twee worden namelijk overal met elkaar gespot. Zo stond haar supportive boyfriend de zangeres bijvoorbeeld aan te moedigen tijdens haar Coachella-optredens.

Officieel

Maar een hard launch op social media was er nog niet van gekomen, tot deze week. Op vrijdag 7 juni bracht Sabrina Carpenter een nieuwe videoclip voor haar nummer Please Please Please uit en je raadt nooit wie daarin te zien is. Haar vriend Barry Keoghan, natuurlijk.

Een moment waar veel fans naar uitkeken, want het is nu niet meer te ontkennen dat de twee een relatie hebben. En de zangeres had het niet op een meer iconische manier kunnen doen. Het liedje gaat namelijk over het feit dat Sabrina wil dat jongens waarmee ze datet, stoppen haar voor schut te zetten. Duidelijke boodschap, of niet?

Reacties

Dat vinden fans ook en ze gaan dan ook helemaal los onder de videoclip van Sabrina Carpenter. Zo schrijft een fan: “Such a power move to have your real-life boyfriend star in a song about not messing up, but their chemistry is everything!” Andere fans schrijven: “Making song about warning your boyfriend not to fuck up and then having him starred in it that is so iconic” en “The way she fully just publicly warned him in front of all of us.”

En op de socials hebben fans het over nog iets. Hoewel veel fans eerst niet snapten wat Sabrina nou precies ziet in haar nieuwe wederhelft, is die twijfel nu compleet verdwenen. Zo schrijft een fan: “Oh I fear I understand now.” Daarop reageren andere fans weer: “He’s BEEN hot have yall not seen eternals” en “Barry Keoghan has ALWAYS been hot.”

@ellegruwell

is he… hot? #barrykeoghan #sabrinacarpenter

♬ PLEASE PLEASE PLEASE – adoresariana

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.