Emma Toussain
Emma Toussain Shopping 11 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is singles day: bij deze (online) shops krijg je héél veel korting

Fijne singles day! Vandaag even geen focus op de liefde of op alles wat erbij komt kijken: nee, genieten van het single zijn. Dat kan je doen op allerlei manieren, maar de beste is toch wel om je helemaal suf te shoppen. En dat komt goed uit want heel veel winkels strooien vandaag met kortingen.

Maar eerst.. waar komt singles day vandaan?

Singles day is een van oorsprong Chinese feestdag. Op 11 november vieren met name Chinese jongeren ‘Guanggun Jie’ om te laten zien dat ze vrijgezel zijn. De datum 11 november, of 11-11, is gekozen vanwege de vier enen. De 1 wordt vooral gezien als symbool voor het alleen zijn. Vandaag viert Nederland ook Sint Maarten, maar da’s weer iets heel anders. De elfde van elfde is dus eigenlijk een mega veelzijdige dag én het valt dit jaar ook nog op een weekenddag. Tijd genoeg om lekker te winkelen dus. Kijk, daar is het haakje waar we naartoe wilden gaan met dit stuk. Lekker shoppen!

Waar doe je dat?

NA-KD

Bij NA-KD shop je met 30 procent korting op alles en 40 procent op feestkleding. Dus mocht je alvast je kerstoutfits willen shoppen is dít je kans. Deze prachtige kniehoge laarzen zijn opeens een stuk goedkoper.

MANGO

We love de MANGO, die winkel heeft dit seizoen zúlke leuke items en ze doen zeker mee met Singles day. Dat betekent dat jij je winkelmandje kunt vullen en korting kunt stapelen. Zo is deze prachtige beige trenchcoat nog maar 60 euro in plaats van 100.

Douglas

Bij Douglas vindt je 20 procent korting op alles dus dat is méga lekker als je alvast wil inslaan voor de winter of als je favoriete product net op is. Op producten van e.l.f. Cosmetics krijg je bijvoorbeeld 25 procent korting.

Zalando

Ook bij webshop Zalando krijg je met de code ‘SINGLES2023’ korting op je favo items. Deze sneakers van New Balance shop je voor nog geen 90 euro en dit serum van Estee Lauder is ook rond de 20 euro.

Deze 6 fouten maken we allemaal tijdens het shoppen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.