Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Review 28 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Het knalroze huis uit ‘Barbie’ staat nu aangeboden op AirBnb

Op dinsdag 18 juli vertonen de eerste Nederlandse bioscopen eindelijk Barbie. De film over de plastic op, met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrol, had flink wat voet in aarde. Kan jij ook niet wachten? Dan hebben we nog beter nieuws: je kunt deze zomer het huis van Barbie huren op AirBnb.

Waar je even een Barbie-girl in de Barbie-world. Of eigenlijk: in de wereld van Ken. Het is namelijk niet Barbie, maar Ken die het ontvangen van alle gasten op zich neemt. In Malibu vind je een knalroze mansion, die gebruikt is voor het shooten van film. Deze zomer kan jij daar, met een beetje mazzel, in slapen.

Margot Robbie en Ryan Gosling promoten ‘Barbie’ volledig in stijl tijdens CinemaCon

Je kunt het huis uit ‘Barbie’ nu huren op AirBnb

Ken heeft een deel van Barbie’s Malibu DreamHouse opnieuw ingericht met alles waar hij van houdt. En hoewel gasten zijn “Ken-energie” duidelijk terug kunnen zien, blijft Barbie’s kenmerkende roze alsnog aanwezig in het levensgrote, op speelgoed geïnspireerde huis. Ken voegt hosting toe aan zijn passies om de release van de langverwachte Barbie-film te vieren.

Het landhuis aan de oceaan in het zonnige Malibu heeft een panoramisch uitzicht en vormt de perfecte achtergrond voor Ken’s paradijselijke plaatjes. Fans kunnen een verzoek indienen om Ken’s slaapkamer in het Malibu DreamHouse te boeken voor twee individuele verblijven van één nacht voor maximaal twee gasten op 21 en 22 juli 2023. Alle verblijven zijn gratis.

Hoe te reserveren?

Zie jij jezelf al helemaal zitten in Malibu over drie weken? Wij vertellen je hoe je kans maakt op een wedstrijd. Iedereen in Barbie Land kan namelijk een verzoek indienen om Ken’s kamer in Barbie’s Malibu DreamHouse te boeken vanaf 17 juli om 10 uur op AirBnb. Gasten zijn zelf verantwoordelijk voor hun reis van en naar Malibu.

Barbie de film

Vanaf 18 juli is het zover: dan verschijnt de film eindelijk in de bioscopen. Alvast een voorproefje? Bekijk hieronder de trailer.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.