Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 25 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze hilarische fail in de nieuwste video van Kim Kardashian in samenwerking met Beyond Meat wil je echt even zien

Op de een of andere manier weten de Kardashians altijd wel de aandacht te trekken met alles wat ze doen. Of dit nu komt door het harde werken van momager Kris Jenner (die niets aan het toeval overlaat) of omdat de Kardashian-Jenner dames inderdaad niet altijd even oplettend zijn, het levert in ieder geval hilarische content op. Content waar wij weer door entertained worden en zo is de cirkel rond. Daarom wilden we je deze fail in Kim Kardashian’s promotievideo in samenwerking met Beyond Meat zeker niet onthouden.

Enjoy.

Kim’s samenwerking met Beyond Meat

Op Instagram laat Kim Kardashian weten ontzettend trots te zijn op haar nieuwste samenwerking met Beyond Meat: een bedrijf dat plantaardig en veganistisch vlees produceert. Ze laat weten: “I’m so inspired by @beyondmeat’s mission and excited to share their delicious plant-based products with all of you as their Chief Taste Consultant”.

Kim is dus uitgeroepen tot Beyond Meat’s nieuwste “Chief Taste Consultant”. Ze zal de producten van Beyond Meat gaan promoten en – als we de video én haar nieuwe titel moeten geloven – de producten gaan beoordelen met haar grootste troef: haar smaak.

Lekker! Toch?…

En dit is dan ook precies wat Kim doet in haar eerste samenwerkingsvideo met Beyond Meat. Of nou ja, dat is wat Kim en Beyond Meat willen dat wij geloven. Uit de beelden waarin we Kim het eten zien ‘proeven’, terwijl ze kijkers laten weten hoe lekker ze het wel niet vindt, viel veel fans onmiddellijk iets op. We zien helemaal niet dat Kim daadwerkelijk een hap van het eten neemt. Daarnaast doet het uiterlijk van de strak gesneden burger het bijna onmogelijk lijken dat Kim er daadwerkelijk een hap van heeft genomen. Huh?

De oplettende kijkers hielden zich niet in en wisten niet hoe snel ze onder de video moesten reageren. “This is beyoooond meat, so good you don’t have to eat it. 🙄”, “I love you Kim but them shots of you chewing without even a bite taken out of the food is killing my soul 😭” en “All she did was chew, even the burger was clean cut” zijn enkele van de comments.

Dit is overigens niet de eerste hilarische fail-video van de Kardashian-Jenners die in een keuken is opgenomen. Afgelopen week kwam deze video naar buiten van Kendall Jenner die een komkommer probeert te snijden. Met de nadruk op ‘probeert’. Fans gingen los om de video.

Hoewel de boodschap van de video goed is, maken de beelden het allemaal wel een stuk ongeloofwaardiger. Zonde!

Deze Photoshop fail in een Skims-advertentie van Kim Kardashian gaat viral op TikTok

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.