Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 4 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze hilarische Stranger Things seizoen 4 memes en tweets wil je vandaag nog zien

27 mei 2022 verscheen eindelijk het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix. Fans begonnen direct met bingen en daar kijken wij niet gek van op. Kijkers moesten namelijk drie (!!!) jaar wachten op een nieuw seizoen en deze telt voor nu 8 afleveringen. Het tweede deel van seizoen 4 komt namelijk pas op 1 juli online, maar tot die tijd kan je genieten van deze hilarische memes en tweets over de eerste helft van seizoen 4.

Spoiler alert!

Stranger Things seizoen 4

Het vierde seizoen van Stranger Things is tot nu toe gevuld met alleen maar spannende afleveringen. Zo zien we hoe Jim Hopper nog leeft en in de gevangenis zit en gebeuren er weer vreemde dingen in Hawkins. Er worden namelijk verschillende moorden gepleegd door een kracht in het ondersteboven en Dustin, Max, Robin, Lucas, Nancy en Steve gaan op onderzoek uit.

Fans waren er al snel bij en begonnen de serie op de dag van de release al te bingen. Dit waren zoveel fans dat ze er zelfs voor zorgden dat Netflix een error kreeg. Ook gaan fans op social media helemaal los over het vierde seizoen van Stranger Things. Zo maken fans op Twitter allemaal dezelfde grap over Max in het nieuwste seizoen van onze favoriete Netflix-serie.

Zó oud zijn de castleden van Stranger Things in het echte leven

Twitter

Natuurlijk staat Twitter zoals gewoonlijk ook compleet vol met hilarische memes en tweets over Stranger Things. Wij zetten ze voor je op een rij.

1. Na drie jaar eindelijk weer genieten van Stranger Things

2. De serie direct uitkijken

3. Het Einde!!!!

4. OMG: de vierde aflevering

5. De hilarische “uit context” memes

6. De groeiende vriendschappen in seizoen 4 van Stranger Things

7. Als dat nog niet genoeg is, hebben we hier een tweet van Mindy Kaling

Heb jij de eerste helft van seizoen 4 al gezien?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.