Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Beauty 4 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Met deze ‘beschermde’ haarstijlen houd jij je haren aankomende zomer uit je gezicht – zonder ze te beschadigen

Begrijp ons niet verkeerd: wij zijn gek op warm weer en zijn blij dat de zomer ein-de-lijk weer voor de deur staat. Toch is er iets waar wij ons mateloos aan irriteren tijdens het warmste seizoen van het jaar: haar dat in je gezicht hangt. Hoe vaak je die losse plukken ook weer achter je oor doet, ze blijven terugkomen. Het gevolg? Het is hartstikke warm in je gezicht en in het ergste geval gaat het nog plakken ook. Bahhhhh. Beschermende haarstijlen kunnen hier een oplossing voor zijn. Ze houden je haar lekker uit je gezicht en daarnaast beschermen ze ook de lengtes van je haar omdat je er niet de hele tijd aan hoeft te zitten met je handen of met hete styling tools.

Wij hebben de 6 leukste beschermende haarstijlen voor je op een rijtje gezet.

6 x beschermende haarstijlen

Van vlechten tot gedraaide knotjes, de zomer is de perfecte tijd om nieuwe beschermende haarstijlen uit te proberen die jouw haar én jezelf een break geven. Jij hoeft je haren niet om de drie tellen uit je gezicht te halen en jouw haar krijgt even een break van al die stylingproducten en hitte van styling tools. Ben jij klaar om je “Hot Girl Summer”-tijdperk te betreden? Kijk dan gauw even naar deze super leuke beschermende haarstijlen om komend seizoen te proberen.

1. Gevlochten hoge staart

Kam je haren strak naar achteren en maak een hoge staart. Vlecht vervolgens deze staart en maak ‘m aan de onderkant vast met een klein elastiekje. Deze look is zowel speels als chic. We LOVE it.

2. Hoge staart met elastiekjes in de lengtes

Geen fan van de vlecht maar wil je toch iets anders met je staart? Maak een hoge staart en wikkel wat kleine elastiekjes – met een gelijke afstand ertussen – om je staart heen. Super leuk om eens uit te proberen.

3. Baby braids

Baby braids zijn een van de Y2K-trends die we op dit moment overal zien. Dat snappen we maar al te goed. Naast dat het natuurlijk super leuk staat, zijn deze vlechtjes erg praktisch omdat ze de voorste plukken van je haar uit je gezicht houden. Score!

4. Sleek bun met middenscheiding

De sleek bun is al een tijdje mega trendy. Celebrities zoals Hailey Bieber en Bella Hadid zien we er vaak mee rond lopen. Deze look is ontzettend chique en met de juiste hoeveelheid haarspray zorg jij ervoor dat je haar de hele dag niet van z’n plaats komt.

5. Half-up half-down

Wij zijn gek op de half-up half-down haarstijl. Neem het bovenste deel van je haar en maak hier een staart of een knot van. Succes guaranteed.

6. De claw clip

Met een claw clip kun jij je haar deze zomer super makkelijk uit je gezicht houden. In dit artikel leggen wij je uit hoe je dat het beste kunt doen.

Zó bescherm jij aankomende zomer je prachtige haren tegen de zon

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.