Emma Toussain
Emma Toussain Love & Life 17 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Heeft jouw hond het ook zo warm? Dit zwembadje met sproeiers zorgt sowieso voor verkoeling

Het is wááááárm. Oké, we weten het nu wel. Heel erg leuk die zomerse sferen, maar het brengt ook wat ongemakken met zich mee. We zweten veel, slapen is lastig en we moeten blijven hydrateren. Maar onze huisdieren trekken ‘t misschien nog wel slechter. Helemaal als er een dik vachtje op zit. Natuurlijk kunnen ze lekker in de schaduw liggen, maar zij kunnen ook maar tot een bepaalde hoogte afkoelen. En hoe doe doen ze dat het beste? Veel water drinken en zwemmen. Of lekker ravotten met water. Je hebt nu dus ook een soort fontein-mat waar ze lekker op kunnen liggen en overheen kunnen rennen. Die moet je dan dus maar snel aanschaffen.

Met deze fontein-mat blijft ‘ie lekker koel

Bol.com verkoopt een hondenzwembadje met sproeiers. Zo kan jouw viervoerter heerlijk afkoelen.. Wel handig als je een tuin hebt, want als je deze op je balkon zet is alles nat. Kan ook hoor, als je dat wil. We houden je niet tegen. Het is in elk geval heerlijk voor je harige vriendje of vriendinnetje om een beetje nat te kunnen worden en zo even een tijdje die drukkende warmte niet te voelen. Ze kunnen er ook nog uit drinken zelfs, dus dat #stayhydrated is ook makkelijk meegenomen.

Bekijk het zwembadje met sproeiers hier.

I like dogs

Neem je voor ‘t eerst een hond in huis of ben je zelfs nog op zoek naar het perfecte ras voor jou? Het is een spannend avontuur vol vreugde en onvergetelijke momenten. Maar voordat je je nieuwe trouwe viervoeter in huis haalt, is het belangrijk om na te denken over het juiste hondenras dat bij je past. Als beginnende hondenbezitter wil je immers een ras vinden dat past bij je levensstijl en gemakkelijk te trainen is. Maak je geen zorgen, wij hebben een lijst samengesteld met liefdevolle en makkelijk te verzorgen hondenrassen die perfect zijn voor beginners.

Hier haal je de lekkerste Italiaanse Gelato’s in Nederland

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.