Aartie Narain
Aartie Narain Fashion 23 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

In deze iconische outfits werden celebrities meerdere keren gespot

Met de beste stylisten en high-end ontwerpers aan hun zijde, lijken celebrities een eindeloze voorraad aan trendy en nieuwe kleding te hebben om te dragen. Maar er zijn toch iconische outfits die celebrities liever meerdere keren dragen. En we kunnen zeggen: het zag er de tweede keer net zo goed uit.

Wij hebben de iconische outfits voor je op een rijtje gezet.

Iconische outfits van celebrities waar ze meerdere keren in zijn gespot

Waarom zou je je favoriete outfit maar een keer dragen? Nou, dat dachten deze celebrities ook. Van koninklijke familieleden tot bekende zangeressen: celebrities hebben in de loop van het jaar meerdere keren hetzelfde gedragen. Zowel royals als beroemdheden houden van een chique outfitherhaling en laten we eerlijk zijn, wij zijn ook fan. Dit zijn de meest iconische outfits van de celebrities.

1. Meghan Markle

Meghan Markle werd in het Southbank Centre in 2018 gespot met deze mouwloze trench midi-jurk. De hertogin werd vervolgens weer gezien met de chique look tijdens de Duke and Duchess ‘tour door Zuid-Afrika in 2019. Haar iconische outfits waren bijna identiek.

2. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez droeg deze jurk van Versace tijdens de 2000 Grammy Awards, en het was een van de bepalende looks van het decennium. Negentien jaar later verraste de celebrity ons weer door op de catwalk van Milan Fashion Week in een vernieuwde versie van de iconische outfit te flaneren.

ANP

3. Kate Middleton

Kate Middleton is eigenlijk een grote fan van het recyclen van haar favoriete looks. Maar een van haar iconische outfits blijft toch wel deze rode double-breasted coat van Catherine Walker. Ze droeg haar prachtige jas tijdens het jaarlijkse kerstdienst van het koningshuis in Sandringham in 2018.

ANP

4. Kate Moss

Kate Moss zorgde voor een memorabel moment in haar vintage jurk met veren tijdens het filmfestival van Cannes in 1998. De jurk was zo iconisch dat ze zes jaar later er weer in is gespot in New York. Wij zijn fan van deze iconische outfit.

ANP

5. Victoria Beckham

We weten inmiddels wel dat Victoria Beckham fan is van op maat gemaakt broekpakken. In 2019 rockte ze deze hippe ivoren set uit haar eigen lijn voor de GQ Men of the Year Awards in 2019. Het is een van haar meest iconische outfits op de rode loper. We love.

ANP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.