Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Fashion 9 mei 2023
Leestijd: 3 minuten

In deze steden slaap, eet en drink je bij modemerken

Onze favoriete modemerken hebben niet alleen prachtige collecties waar ze ons mee blijven verrassen. Steeds meer designers openen een merkextensie in de vorm van restaurants, café’s en zelfs hotels om hun trouwe klanten een volledige ervaring te geven. Deze vijf hotspots staan op onze wishlist.

Wij kunnen nu al niet wachten om deze plekken te bezoeken.

Koffie van Ralph Lauren en pasta van Prada

We maken er graag een sport van om de mooiste, lekkerste en leukste hotspots te ontdekken in elke stad. De leukste winkels, de beste restaurants, de gezelligste cafés en de meest bijzondere musea: we krijgen er simpelweg geen genoeg van. Onze hotspot wishlists zijn de afgelopen tijd alleen nog maar verder uitgebreid, want er is een bijzondere trend gaande.

Modehuizen willen steeds uitgebreider hun stem laten horen en hun kleuren laten zien. Waar ze dit voorheen enkel deden met campagnes en modeshows, pakken ze het nu steeds uitgebreider aan. Steeds meer modemerken komen met een eigen hotel, restaurant of café. Zo geniet je gegarandeerd met volle teugen van een bakkie pleur van Ralph Lauren en zouden wij tegen een heuse Prada-pasta ook geen nee zeggen.

The Prada Caffè – Londen

Van iconische groene fluwelen muren, plafonds, banken en fauteuils tot een zwart-wit geblokte vloer zoals bij de eerste Prada boutique in de Galleria Vittorio Emanuele II in Milaan. Elk detail van The Prada Caffè schreeuwt – uiteraard – Prada. Deze net geopende hotspot zal tot en met 7 januari 2024 te bezoeken zijn. Betere reden voor een spontaan tripje naar Londen kunnen wij bijna niet bedenken.

Fendi Private Suites – Rome

In het hartje van Rome bevindt zich een hotel dat ons hart wat harder laat kloppen. Bij de Fendi Flagship Boutique is het niet alleen mogelijk om (als je een goedgevulde portemonnee hebt) uren te shoppen. Je kunt er nu ook verblijven. Als in, écht verblijven, in een van de zeven suites. Wij dromen nog even verder…

Fendi Private Suites - hotspot modemerk
Fendi

Ralph Lauren – New York

Ralph Lauren is met recht een van de meest Amerikaanse merken die de modewereld kent. Zoals een typische Amerikaan een flinke bak koffie weet te waarderen, doet RL dat dus ook. Ralph’s Coffee heeft inmiddels vestigingen in vele steden zoals New York, Miami en Kyoto en de eerste vestiging in Europa is inmiddels zelfs ook al geopend. Voor een bakkie van Ralph kun je in München terecht. Enne, dan wel even een American Cookie bestellen hé.

Bulgari Resort – Bali

De mooiste juwelen, de vetste ambassadeurs (hi, Anne Hathaway) én de gaafste plekken om te overnachten… Bulgari has it all. In het Bulgari Resort Bali waan je je als een prinses, uhm.. koningin van het Oosten te midden van prachtige natuur en traditioneel Balinees en Italiaans design. Neem een duik in het prachtige zwembad, zon op de zachtste bedjes, ga naar de in-house privé bioscoop of laat je door het personeel meenemen naar een vulkaan met de helicopter. Ja, echt: met de helicopter.

 

Café Kitsune Palais Royal – Parijs

Op nog geen steenworp afstand van het Louvre en met de meest relaxte terrassen ooit heeft Maison Kitsune een wel héél fijne hotspot gecreëerd in de drukke binnenstad van Parijs. Tip: Geen tijd of budget voor een tripje naar Parijs? Met de Café Kitsuné afspeellijst op Spotify, een zelf gezet kopje koffie en een croissant van de bakker om de hoek waan je je ook voor even in de Franse hoofdstad.

Wat zijn de celebrityhotspots van Amsterdam? In deze hotels slapen de sterren

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.