Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 1 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

De eerste beelden van Meghan Markle’s en prins Harry’s interview met Oprah Winfrey zijn hier

Volgende week, op zondag 7 maart, verschijnen Meghan Markle en prins Harry bij Oprah Winfrey voor hun eerste diepte-interview sinds ze hun functie als royals hebben neergelegd. Nu verschijnen de eerste beelden en die bevatten veel dramatische details.

CBS lanceert een trailer met de eerste beelden van het interview met Oprah Winfrey.

Meghan Markle en prins Harry bij Oprah Winfrey

Vorige week verscheen een interview van James Corden met prins Harry, volgende week zitten Meghan Markle en prins Harry bij Oprah Winfrey op CBS. Op 7 maart geven Harry en Meghan voor het eerste een diepte-interview sinds het aftreden als royals. Het ‘veelomvattende’ interview bevat veel onderwerpen. Hoe was het voor Meghan Markle om een royal, echtgenote en moeder te worden? Hoe zit het met het vrijwilligerswerk en hoe gaat ze om met de intense publieke druk?

De trailer geeft ons een eerste inkijkje in het interview. In de korte video zien we Meghan Markle niet aan het woord, maar horen we wel een aantal doordringende vragen van Oprah Winfrey. “Were you silent, or were you silenced?” met die vraag begint de trailer. Na wat muziek horen we Oprah zeggen, “I just want to make it clear, there is no subject that’s off limits.” Zo te zien is het interview opgenomen in de tuin van Meghan Markle en prins Harry in Montecito.

meghan markle prins harry oprah winfrey interview
CBS CBS

Harry over zijn zorgen

In een volgende shot zien we hoe Meghan Markle emotioneel wordt als Oprah zegt, “‘Almost unsurvivable’ sounds like there was a breaking point.” Prins Harry verschijnt later ook in de trailer als hij zijn zorgen deelt over de negatieve media-aandacht die Meghan Markle kreeg. “My biggest concern was history repeating itself,” refereert prins Harry naar zijn moeder prinses Diana.

De zwangerschapsaankondiging van Meghan Markle en prins Harry is een ode aan prinses Diana

Het is niet de eerste keer dat prins Harry de vergelijking maakt met zijn moeder. Hij vertelde in oktober 2019 al dat hij bang was dat hetgeen wat met zijn moeder gebeurde, ook zijn vrouw zou overkomen. Dat vertelde Harry toen bekend werd dat de Sussexes de Sunday-paper zouden aanklagen. Hij schreef, “My deepest fear is history repeating itself. I’ve seen what happens when someone I love is commoditised to the point that they are no longer treated or seen as a real person. I lost my mother and now I watch my wife falling victim to the same powerful forces.” Oprah gaf eerder aan dat dit interview het beste was wat ze heeft gedaan in haar carrière.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.