Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok laat de schattige achtergrond van Timothée Chalamet op Kylie Jenners telefoon zien

Kylie Jenner en Timothée Chalamet zijn een stel. Na maanden gissen hebben zij hun relatie ge-hard launched tijdens het concert van Beyoncé in Los Angeles. Maar nu zien we op TikTok iets heel schattigs, namelijk de achtergrond op Kylie’s telefoon.

Spoiler: het is een innige foto met Timothée.

Kylie Jenners iPhone achtergrond

Een *grote nieuwe ontwikkeling* in de relatie van Kylie Jenner en Timothée Chalamet heeft zojuist plaatsgevonden. Op TikTok zien we hoe de iPhone achtergrond van Kylie Jenner eruit ziet en dat is geen foto van Stormi of Aire, maar een schattige foto van Kylie en lover Timothée.

@hfazzz

Omfg thank you not skinny but not fat #kyliejenner #timotheechalamet

♬ yeah hot people use this sound – cxaluv

Bij ELLE Mexico zien we de beelden in stilstand, zodat we even kunnen wegzwijmelen bij dit kersverse koppel.

We weten dat bij de Kardashians niets per ongeluk gaat. Dus ook deze move tijdens Milan Fashion Week is hoogstwaarschijnlijk van tevoren uitgedacht als lanceringsstrategie van Kylie en Timmy’s relatie. Je weet wat ze zeggen, hè – the devil works hard, but Kris Jenner works harder. 

De relatie van Kylie en Timothée

Komt de combinatie van Kylie en Timothée voor jou uit het niets? Dan vatten wij nu even kort samen hoe deze relatie tot stand is gekomen.

In april begonnen de geruchten over de vermeende romance tussen Kylie en Timothée. De auto van Kylie werd bij Timothée gespot en later die maand verschenen ze samen op Coachella. Dat Kylie’s ex, Travis Scott, er dingen over losliet, maakte het verhaal extra geloofwaardig. Something was cooking.

Tijdens het Beyoncé concert op 4 september werd het eindelijk duidelijk: Kylie Jenner en Timothée Chalamet gaan met elkaar. Er werd flink geknuffeld, gezoend en gedanst onder toeziend oog van alle concertgangers – en ex Travis Scott.

Een week later verscheen het stel in matching outfits bij de US Open, waar het ook niet ontbrak aan de nodige PDA. En nu dus de screensaver: kunnen we stellen dat het officieel aan is?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.