Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 6 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Is Suki Waterhouse zwanger van Robert Pattinson?

Het geruchtencircuit draait overuren: zijn Suki Waterhouse en Robert Pattinson in blijde verwachting? Afgelopen weekend verschenen er een aantal beelden online waarop Suki een mogelijke babybuik lijkt te tonen. Alle reden tot gespeculeer voor hun fans.

Is het echt is het waar?

Een nieuwe Nepo Baby op komst?

Recente foto’s van Suki Waterhouse en Robert Pattinson hebben de geruchtenmolen een flinke spin gegeven. Dat Suki en Robert het samen heel fijn hebben, dat wisten we inmiddels al, maar oplettende fans merkten op dat de actrice tijdens een wandeling een subtiele ronding toonde bij haar buik. Op de foto’s draagt Suki (zoals je doet bij een wandeling) een joggingbroekje, sneakers een pet en een vest met een rits. Nu lijkt het op de beelden inderdaad alsof er een rond buikje onder het vest verstopt zit. Toch kunnen we hier momenteel nog vrij weinig mee.

Waarom dit nog helemaal niks zegt

Op dit moment hebben Suki en Robert zelf nog geen officieel antwoord gegeven op alle zwangerschapsspeculaties. Het koppel staat altijd al bekend om hun waardering voor privacy en houdt hun persoonlijke leven graag buiten de schijnwerpers. Ook betekent een buikje natuurlijk heus niet altijd dat iemand zwanger is, want even voor de duidelijkheid: ook vrouwen hebben buiken. Sterker nog: (de meeste) vrouwen voelen zich wel eens opgeblazen door allerlei redenen van menstruatie tot darmklachten tot stress en hormonen… of natuurlijk gewoon omdat ze iets hebben gegeten. Doodnormaal dus.

Daar komt ook nog eens bij dat Suki een vest draagt met een rits, waarvan het ook gewoon kan zijn dat de rits een gekke bolling heeft gemaakt.

Wat de reden ook mag zijn waardoor er een ronde vorm op haar buik te zien was, it’s none of our business. Trek dus zeker geen conclusies op basis van een paar beelden en wacht gewoon geduldig af of het ooit zo mag zijn dat de twee samen een gezin stichten.

Zien! Katy Perry spreekt dochter aan vanaf het podium tijdens haar laatste concert in Las Vegas

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.