Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 18 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze it-bags worden groot in 2022 en mogen op jouw wishlist

We kennen het allemaal: zodra de nieuwe designercollecties gelanceerd worden zitten we er kwijlend bij. Elk seizoen hebben we items waar we ons geld aan zouden willen spenderen, maar die zuur verdiende spaarcenten moeten wel goed geïnvesteerd worden. Heb je genoeg gespaard maar toch wat inspiratie nodig? Wij delen de mooiste it-bags voor 2022 die de investering van jouw geld compleet waard zijn.

Zet maar op je wishlist.

1. Dior Vibe Bag

De Dior Vibe-tassen van Maria Grazia Chiuri werden onthuld tijdens de Dior 2022 Cruise-show in Athene en combineren Dior met de wereld van sportkleding. De tassen verschijnen in hobo- of bowlingformaten, waardoor elk silhouet bij elke gelegenheid past. Celebrities als Chiara Ferragni, Madelaine Petsch, Louane en Yuko Araki werden al met de tas gespot, een absolute must in de lijst met it-bags.

Dior

2. Prada Cleo Mini

Eerst zagen we de Cleo Bag van Prada overal op Instagram, nu heeft de mini-versie van de tas het overgenomen. Van deze tas gaan we nog heel veel zien in 2022, want hij is perfect om ál je essentials in te stoppen.

Prada

3. Loewe Amazona

Oorspronkelijk werd de Amazona door Loewe in de jaren ’70 geïntroduceerd, maar eind vorig jaar werd de tas opnieuw uitgegeven door het modehuis. Zoals verwacht neemt de populariteit van deze tas alleen maar toe en mag hij gerust aan de lijst van it-bags worden toegevoegd.

LOEWE

4. Balenciaga Le Cagole

Balenciaga lanceerde vorig jaar een op de jaren 2000 geïnspireerde hobo-stijl met Le Cagole. De tas doet denken aan de iconische City Bag, maar is compleet uniek op zichzelf en daarom een absolute must in de lijst van it-bags.

Balenciaga

5. Louis Vuitton Loop

Louis Vuitton’s Loop, die nu in een denim met monogram-versie verschijnt, is de nieuwste tas van het Franse modehuis die de schijnwerpers gaat stelen. Geen verrassing dan ook dat de Loop tussen de lijst met it-bags voor 2022 staat. Het is absoluut een aankoop waar je nooit spijt van zult krijgen – als je er een kunt bemachtigen natuurlijk.

Louis Vuitton

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.