Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 17 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

De ‘vloeibare bob’ is dé it-girl-haartrend en geeft je haar extra veel glans

Onze Instagram- en TikTok-feed staan elke dag weer compleet vol met haartrends. Vooral in dit nieuwe jaar vliegen ze weer om onze oren en dat vinden wij geen enkel probleem. Een dosis inspiratie is altijd meer dan welkom en wij introduceren jou dan ook aan de nieuwste haartrend en dat is de ‘vloeibare bob’.

Deze haartrend geeft je haar extra veel glans en laten we eerlijk zijn: dat willen we allemaal wel.

Haartrends

Door het coronavirus hebben we een verschuiving gezien in de trends. We willen allemaal minder moeite doen, maar er nog steeds even fabulous uitzien. De bob – die we in veel verschillende varianten voorbij zagen komen – is daar het perfecte voorbeeld van. Zo stond onze Instagram-feed helemaal vol met de ‘paper cut bob’, de ‘wolf cut’ en de ‘hacked bob’, want deze haartrends staan iedereen geweldig en zijn gemakkelijk te onderhouden.

Over het algemeen zijn mensen wel bereid om meer te investeren in de kwaliteit van hun haar. Door meer maskers en haarbehandelingen krijgt ons haar een kick wat resulteert in ultra-gevoed uitziende lokken. Toch is er ook een andere manier om je haar in één keer een boost te geven en dat doe je door eens flink je dode haarpunten af te knippen.

‘Vloeibare bob’

Als je je haar een flinke boost wil geven is vloeibaar haar de perfecte haartrend. We zien een ontzettende opkomst van deze haartrend en dat is niet zo gek als je het aan ons vraagt. Vloeibaar haar gaat namelijk verder waar glass hair – een haartrend waar we al maanden compleet obsessed mee zijn – ophoudt en heeft een nog zachtere uitstraling

Het duurde natuurlijk niet lang voordat deze nieuwe haartrend zijn krachten ging bundelen met een van de coolste haartrends van 2021. We zagen de bob vorig jaar al overal en dat zal dit jaar nog niet veranderen. Wij introduceren je aan de ‘vloeibare bob’: een zijdeachtig, maar strak kapsel die je haar glans geeft waarvan je alleen maar kan dromen.

Reacties

Hoewel de ‘vloeibare bob’ voor een flinke verandering zorgt, maakt het je haar direct een stuk gezonder en dat willen we natuurlijk allemaal. Niet zo gek dus dat fans massaal reageren op de nieuwste haartrend. Zo schrijft een fan: “So pretty 😍” en andere fans schrijven: “Flawless 😍😍 beautiful hair”, “Stunning 😍” en “Beautiful hair😍”

Het is natuurlijk een hele grote stap om van lang naar kort haar te gaan. Gelukkig vertelt deze TikTok-hack precies welke haarlengte het beste bij je past.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.