Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 18 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Volgens TikTok is dit de beste highlighter ooit en wij willen hem direct hebben

Als we willen weten of een make-upproduct goed is of niet is er één plek waar we altijd terecht kunnen en dat is TikTok. Creators laten op TikTok namelijk niet alleen hun favoriete tutorials zien, maar vertellen ook welke make-upproducten een echte must have zijn. Nu lijkt het erop dat TikTok-creators een all time favorite product hebben en dat is de highlighter van REFY.

Fans zeggen op TikTok allemaal hetzelfde.

Trends op TikTok

We weten allemaal dat TikTok de place to be is als je op zoek bent naar de nieuwste trends, want zowel op het gebied van beauty als mode zijn er ontzettend veel trends op het platform te vinden. Deze TikTok-hack laat bijvoorbeeld precies zien hoe je een smokey eye maakt met lipliner en we weten sinds kort precies hoe we binnen vijf minuten een perfecte blow-dry creëren.

Toch is het platform niet alleen handig voor de nieuwste trends, want creators onthullen ook hun favoriete make-up producten. Zo gingen fans helemaal los om de nieuwe Beautiful Skin Foundation van Charlotte Tilbury en lieten ze weten dat ze compleet obsessed zijn met deze highlighter van Fenty Beauty. Nu gaan ze opnieuw los om een highlighter en ze noemen het zelfs de beste.

De hairstylist van Kim Kardashian en J.Lo deelt een geniale hack voor de perfecte rommelige knot

REFY highlighter

De REFY Gloss Highlighter verscheen in juni 2021 als onderdeel van de tweede collectie – Summer Skin – van REFY. Het merk is gespecialiseerd in ‘your skin but better’-producten om iedereen te helpen hun natuurlijke schoonheid te omarmen. Niet zo gek dat fans massaal los gaan om hun highlighter, want als we het Instagram-account van REFY bekijken zien we overal een prachtige natural glow.

De highlighter zelf is parelmoer goud met champagne ondertonen, wat de highlighter volgens het merk geschikt maakt voor alle huidtinten. De lichtgewicht, non-stick formule zorgt ervoor dat het product als primer, maar ook boven op je make-up kan worden gebruikt. Hierdoor kan je voor een natural look gaan, maar is de highlighter ook prachtig op te bouwen.

Deze virale rainbow contourhack is alles wat je vandaag wilt zien

Reacties

Het duurde natuurlijk niet lang voordat deze prachtige highlighter helemaal viraal ging op TikTok. TikTok-gebruiker Krystal – @kkrystalmarie – test de REFY’s Gloss Highlighter in de kleur Topaz en dept in haar video de formule op haar jukbeen. We zien dat de highlighter er niet alleen prachtig uitziet, maar ook super eenvoudig is aan te brengen.

@kkrystalmarie

Why aren’t more people talking about this beautiful @REFY Beauty highlighter??? It’s so beautiful 🥲 #makeupreview #refybeauty #dewyskin #makeuptips

♬ original sound – Krystal

Fans gaan ook helemaal los over de highlighter en ze reageren massaal onder de video van Krystal. Zo schrijft een fan: “I just bought this 5 seconds after watching this” en andere fans schrijven: “Ugh *gets out wallet*”, “I said I wouldn’t buy any more makeup… but gahh dang. 💳💥💳💥💳💥” en “awh man… 💳 okay… *adds to cart*” en “And I immediately just bought it too! The internet has power 😁”

Wij gaan deze highlighter direct aan ons winkelmandje toevoegen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.