Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 16 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Dit is de langverwachte trailer van It Ends With Us

We keken er al lange tijd naar uit: de eerste beelden van de film ‘It Ends With Us’. Het was even wachten, maar we zien Blake Lively eindelijk schitteren als Lily Bloom. Sony Pictures deelt nu de eerste trailer en het is alles waar we op hoopten.

Begin mei werd de releasedatum eindelijk bekendgemaakt, nu komt Sony ook met de trailer.

De trailer van It Ends With Us

Het filmen van It Ends With Us ging niet zonder slag of stoot. Eerst was er kritiek op de cast, daarna lagen de opnames een tijdje stil. Maar de aanhouder wint: de film verschijnt deze zomer in de Nederlandse bioscopen. We mogen alvast genieten van de eerste beelden in de allereerste trailer, die vandaag door Sony Pictures werd gedeeld.

Bekijk de trailer van It Ends With Us hier:

Het verhaal van It Ends With Us

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Colleen Hoover. Ook als je het boek niet hebt gelezen, dan weet je waarschijnlijk een beetje van het verhaal af. It Ends With Us gaat over Lily Bloom, een afgestudeerde studente die naar Boston verhuist, waar ze de knappe neurochirurg Ryle Kincaid. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het erop aan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden.

Kritiek op de cast van It Ends With Us

Al eerder werd bekend gemaakt dat Blake Lively de rol van de roodharige Lily op zich neemt. Naast de Lily Bloom, is Blake ook nog eens executive producer van de film. Dit maakte Colleen Hoover bekend in januari. De rol van Ryle wordt vertolkt door Justin Baldoni. Atlas wordt gespeeld door Brandon Sklenar. De kritiek op deze cast was dat ze te oud zijn. Maar nu we de trailer zo zien, klopt het plaatje wel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.