Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 19 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Volgens geruchten is Jacob Elordi weer vrijgezel: zo zit het

Je leeft onder een grote entertainmentsteen als je niet weet wie Jacob Elordi is: de lange Australiër is helemaal hot en happening in Hollywood. Door zijn rollen in Euphoria en nu Saltburn staat hij bij veel vrouwen in het geheugen gegrift. Toch is hij al tijdje samen met YouTuber Olivia Jade maar volgens geruchten is die relatie nu over.

Maak je weer kans? Zo zit het.

Zijn Jacob Elordi en zijn vriendin Olivia Jade nog samen?

De acteur en YouTuber werden voor ‘t eerst samen gezien in 2022 en hebben sindsdien een relatie. Is dat dan nu helemaal over? Was Olivia geen fan van de Jabob Elordi Bath Water Candle die nu viral gaat? (je moet Saltburn maar kijken om te zien wat we bedoelen) – volgens een bron aan E! is er niks aan het handje en zijn het gewoon geruchten. “They are not broken up.” Ach, toch jammer voor alle Elordi-fans.

Privéleven blijft op slot

Beiden praten ze niet over de relatie, ze houden alles helemaal privé. Toch knap, als je in de spotlights staat en er regelmatig naar gevraagd wordt. Zelfs als er gevraagd wordt naar zijn vriendin, zoals bijvoorbeeld in een interview met The Outlet, kapt hij het af. Wel waardeert hij het als mensen er daarna niet over doorgaan. “I appreciate you giving me the space,” zo sprak hij tegen de verslaggever toen.

Saltburn

Jabob is momenteel te zien als Felix in de film Saltburn. De film staat nu een aantal weken op Prime Video. Yay – een film met de knappe Elordi, horen we je denken. Maar mocht je deze week in the mood zijn voor een leuke film met de familie, kijk deze dan NIET. TikTokkers waarschuwen massaal voor de shocking scènes in deze film die je liever niet in het bijzijn van je ouders wil zien. Dat heeft dus alles te maken met het badwater van Jabob, ofwel Felix, waar die viral kaarsen nu op gebaseerd zijn.

Disney+ lanceert serie over Cristóbal Balenciaga, één van de grootste modeontwerpers ooit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.