Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 15 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Op naar Italië: Jacquemus opent een pop-up op deze idyllische locatie

Simon Porte Jacquemus breidt zijn mode-imperium steeds verder uit. Jacquemus blijft steeds meer boutiques openen – al wachten wij nog steeds met smart op een winkel in Amsterdam. Kan jij niet wachten? Dan is er nu in Italië een prachtige pop-up, aan het idyllische Comomeer.

Extra reden om deze zomer naar Italië te trekken.

Jacquemus opent een pop-up aan het Comomeer

Simon is inmiddels de koning van de pop-ups. Overal waar hij opduikt, weet hij lange rijen te creëren. Dat is niet gek, want de marketing van Jacquemus is top notch. Met de gekste activatie weer Simon aan Jacquemus extra dimensie te geven.

Na het succesverhaal in Galleries de Lafayette, is nu Italië aan de beurt. Het Comomeer, om precies te zijn. De picture-esque collectie Été, zal straks te koop zijn in het pittoreske Cernobbio. Ontwerper en oprichter Simon Porte Jacquemus staat bekend om de Europese zomervibes in zijn collecties, altijd geïnspireerd door oneindige vakanties onder de mediterrane zon.

De boutique opent precies op tijd voor de lancering van Été: de Mediterrane zomercollectie. De collectie werd vorige maand geïntroduceerd, met de eerste exemplaren bij Saks Fifth Avenue in New York en Beverly Hills. De collectie is een eerbetoon aan de Franse Rivièra, een plek die veel van de Jacquemus-esthetiek heeft veroorzaakt. Met deze collectie biedt Simon Porte Jacquemus een breed scala aan nieuwe interpretaties van bestaande ontwerpen.

De pop-up store in Cernobbio zal tot 16 oktober geopend zijn.

Het eerste Met Gala van Simon Porte Jacquemus

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar dit jaar was het dan eindelijk zover: Simon mocht naar het Met Gala. Samen met Bad Bunny, die volledig gekleed was in Jacquemus, betrad hij de befaamde loper. Een speciale avond voor Simon, want hij had een speciale band met Karl Lagerfeld, aan wie de avond opgedragen werd.

”This means so much to me, Karl was my favorite designer and the first who supported me. I designed these looks as a tribute to Karl, to honor his memory & incredible legacy” schrijft hij bij de post op Instagram.

Jacquemus showde vandaag zijn nieuwe collectie in Parijs en dit zijn de eerste beelden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.