Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Aniston plaatst make-uploze selfie op Instagram met nieuwe Friends-merchandise

Even na de make-uploze selfie van Rihanna, komt de 52-jarige Jennifer Aniston met een minstens even jeugdige variant. Het is geen geheim dat Jennifer een goede huidverzorgingsroutine heeft om er niet als 52 maar als 32 jaar uit te doen, maar toch wordt maar weer bewezen dat ze er steeds beter uitziet. Om nog maar te zwijgen over de nieuwe Friends-merchandise die ze met haar nieuwe selfie promoot.

De Friends-cast komt namelijk met een volledig nieuwe lijn.

Jennifer Aniston zonder make-up

De laatste selfie was dan ook geen excuus van Jennifer Aniston om haar natural beauty te laten zien, maar om de lancering van de nieuwe merchandise te vieren. De helft van de opbrengst van de lijn gaat naar Americares, een organisatie die mentale en medische zorg aanbiedt voor gemeenschappen die getroffen zijn dor Covid-19. In de foto draagt Jennifer een pet met de tekst, “We were SO not on a break” en een paarse trui met de Monica-tekst, “I know” en ze ziet eruit als een fanatieke Friends-fan.

In de caption schrijft Jennifer Aniston, “For the record… we were SO not on a break 🙄⁣ Excited to show you guys some pieces from the first ever @friends ⁣merch collection 👏🏼 Half of my proceeds from this limited drop will benefit @americares, an organization I love… which is working to provide relief, mental health care, and medical aid to communities and individuals affected by Covid-19.”

Friends-merchandise

In de volgende slide plaatst ze een video waarin ze meer stukken uit de Friends-merchandise lijn laat zien. Zo zien we shirts en andere hoodies met verschillende teksten uit de iconische serie. Hoewel Jennifer de selfie post om de nieuwe Friends-merchandise te promoten, kunnen we er niet over ophouden hoe goed de actrice eruit ziet op 52-jarige leeftijd. Om nog maar te zwijgen over haar geweldige kapsel, dat natuurlijk al jaren iconisch is. You go, Jen.

Friends-fan spot een gewoonte van Jennifer Aniston en nu hoor je het voor altijd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.