Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 19 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez heeft felle blonde highlights en geeft ons alle haarinspiratie die we nodig hebben

Als we ons door iemand kunnen laten inspireren, dan is het wel Jennifer Lopez. Ze heeft door al de jaren heen al ontelbare iconische looks gehad en daar heeft ze gister een nieuwe aan toegevoegd. JLo deelt haar nieuwe look met fans op Instagram en laten we eerlijk zijn: wij zijn obsessed met de nieuwe felle blonde highlights van Jennifer Lopez.

De perfecte herfstlook.

Jennifer Lopez heeft felle blonde highlights

Jennifer Lopez is een echte trendsetter. De zangeres heeft alleen in 2021 al zoveel verschillende haartrends in het leven geroepen. Zo zagen we haar met een layered shag uit haar Jenny From The Block-periode en had ze een curtain fringe. Onlangs spotten we Jennifer Lopez ook al met dé haartrend van 2021: glass hair. Nu heeft ze weer een nieuwe coupe en wij zijn helemaal fan.

De haarstylist van Jennifer Lopez – Chris Appleton – heeft haar weer eens flink onder handen genomen. Normaal is de herfst het perfecte moment om onze haarkleur wat warmer te maken, maar na het zien van de felle blonde highlights van JLo weten we een ding zeker: we kunnen op dit moment allemaal wel een paar blonde highlights gebruiken.

Jennifer Lopez heeft nu kauwgomroze haar en dat is alles wat je vandaag wil zien

De look van JLo

Het bruine haar van Jennifer Lopez is op zichzelf al mooi, maar deze blonde highlights zorgen voor net wat extra dimensie. De zand-blonde kleur van haar highlights zorgt er wel voor dat haar haar nog steeds dat warme gevoel heeft wat goed past bij de herfst. Dit combineert ze met dikkere blonde secties in haar curtain bangs, wat haar look helemaal af maakt.

Het lijkt er ook op dat ze haar curtain bangs en de lagen in haar haar een opfrisbeurt heeft gegeven. Haar vaste haarstylist Chris Appleton – die ook het haar van Kim Kardashian doet – deelt een serie foto’s van JLo met de caption: “Back with Jen today – who’s in to the Us.”

Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij gaan nu direct nog een afspraak bij de kapper maken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.