Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 10 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez gaat voor de layered shag uit ‘Jenny From The Block’ en deelt foto op Instagram

Als er iemand een bron van haarinspiratie is, is het Jennifer Lopez wel. Door de jaren heen hebben we al meerdere haartransformaties gezien en het lijkt erop dat J.Lo voorlopig nog niet klaar nu. Eerder zagen we haar al met haar natuurlijke krullen, introduceerde ze de trend ‘glass hair’ en had ze een pixie cut.

Nu deelt ze een foto op Instagram met een layered shag.

Jennifer Lopez heeft layered shag

In een serie aan adembenemende foto’s op Instagram, laat ze weten dat de inspiratie voor haar nieuwe look ligt bij haar megahit uit de 00’s: Jenny From The Block. In de caption schrijft ze, “Back on the block 🖤” en verwijst Jennifer naar haar kapsel in de videoclip van het nummer, dat soortgelijk is aan haar nieuwe coupe. Wel draagt ze in de videoclip nog een pet.

De look werd natuurlijk gecreëerd door haar vaste hairstylist Chris Appleton. Ook hij post een collectie aan foto’s van Jennifers nieuwe coupe op Instagram. Daarin legt hij uit dat dit kapsel een “soft layered shag with curtain bangs” is. Jennifer Lopez is momenteel met haar hairstylist in Venetië voor het Venice Film Festival. In de foto’s draagt ze een simpele, zwarte coltrui.

De curly shag is dé haartrend voor komende zomer en op deze manieren kun je hem dragen

Nostalgie

Het blijkt wel dat Jennifer Lopez de afgelopen maanden nogal nostalgisch is. Nadat ze opnieuw de liefde terugvond in niemand minder dan ex-verloofde Ben Affleck en de bootscènes met hem opnieuw liet fotograferen tijdens haar vakantie in Italië, kiest ze nu ook voor het kapsel wat haar in de 00’s groot maakte. Het ziet ernaar uit dat Jenny From The Block weer helemaal terug is. Wij wachten totdat ze de cargo pants en haar velour trainingspakken ook weer terugbrengt, als het aan ons ligt hoeft dat in ieder geval niet lang meer te duren. Iets met never change a winning team?

OMG – Jennifer Lopez heeft een nieuwe kapsel en ze ziet er weer fabulous uit

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.