Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 5 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Jennifer Lopez deelt de geheime highlighter-hack voor een glanzende J.Lo-huid

Het is geen verrassing dat we maar wat graag achter de beautygeheimen van de 52-jarige Jennifer Lopez willen komen. Haar huid zonder zichtbare imperfecties of lijntjes heeft altijd de perfecte glow en nu deelt J.Lo eindelijk het geheim voor die glans in een nieuwe tutorial-video.

Take notes.

Jennifer Lopez deelt highlighter-hack in tutorial

Terwijl Jennifer Lopez een zijden jurk draagt die wel erg lijkt op haar iconische Versace-jurk (we weten allemaal welke), praat J.Lo op Instagram over haar Jlo Beauty Complexion Glow Boosters. Ze neemt haar volgers mee in haar routine en nadat ze contouren op haar gezicht heeft aangebracht, brengt Jennifer een rosegouden liquid highlighter aan op haar wangen en oogleden. Waarom haar oogleden? Volgens J.Lo zorgt dat ervoor dat alles “dewy” lijkt.

Jennifer Lopez laat haar natuurlijke korte haar zien op Instagram

Om haar gezicht echt te laten glanzen, gebruikt Jennifer Lopez een lichtere kleur (‘Pink Champagne’) en gebruikt ze een blender om het over het midden van haar neus, jukbeenderen, kin en onder haar wenkbrauwen te smeren. For een final touch aka “that real signature Jlo glow”, doet Jennifer wat highlighter op haar cupidoboog en bovenlip in de kleur Pink Champagne. Kortom: Jennifer Lopez gebruikt twee kleuren highlighter om dimensie en glans aan haar gezicht te geven. Ze legt uit dat highlighter op je jukbeenderen en onder je wenkbrauwen zorgt voor meer symmetrie in je gezicht.

Hoewel Jlo Beauty nog niet te koop is in Nederland, kan het geen kwaad om goed te zoeken naar een liquid highlighter in zowel een lichte als een donkere kleur.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.