Britta van Aggele
Britta van Aggele Films & Series 11 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Een Zuid-Koreaanse vrouw werd massaal gebeld toen haar telefoonnummer in Squid Game te zien was

Er is op dit moment geen serie die zo populair is als Squid Game. Wij staan er niet van te kijken als je net als wij de serie in een week hebt uitgekeken. Op TikTok gaan fans los over de serie en de wildste theorieën komen aan bod. Maar daar blijft het niet bij, want de vrouw die een van de telefoonnummers uit de serie bezit wordt volledig platgebeld door fans.

Het telefoonnummer was te zien in een van de eerste afleveringen.

Squid Game

Bijna iedereen is op dit moment Squid Game aan het kijken. Als je nog niet begonnen bent raden wij het aan om snel te beginnen. De serie is wereldwijd zo populair dat het in 90 landen op nummer 1 staat. In Korea is het zelfs zo populair dat een Zuid-Koreaanse internetprovider Netflix heeft aangeklaagd, omdat de serie zoveel gestreamd wordt.

Op TikTok is te zien hoe populair de serie is onder fans. Mensen delen hun mening over de serie in video’s en de meest bijzondere theorieën worden gedeeld. Zo is er een theorie dat Squid Game over de hele wereld wordt gespeeld en een Koreaans-sprekende fan vertelde dat de Engelse ondertiteling de betekenis van de serie totaal om zeep helpt.

Telefoonnummer van een Zuid-Koreaanse vrouw

De waanzinnig populaire Neflix-serie Squid Game heeft geleid tot veel – nogal vreemde – telefoontjes voor een Zuid-Koreaanse vrouw. Haar nummer was namelijk in de eerste aflevering van de serie te zien op een visitekaartje. Het visitekaartje was behoorlijk belangrijk. Hierop stond namelijk het nummer dat de personages moesten bellen om mee te doen aan de Squid Game.

Netflix
Netflix

Fans gingen massaal bellen om mee te doen aan het spel, ondanks het feit dat de verliezers van de game op brute wijze worden vermoord. De vrouw van het telefoonnummer heeft toegegeven dat het door alle telefoontjes en berichten (minstens 4000 per dag) moeilijk was om haar leven normaal te leiden. “It has pushed me to the point that it’s hard for me to go on with daily life.” Ze kon haar telefoonnummer ook niet zomaar veranderen, want bij haar klanten is dit telefoonnummer bekend. Erg vervelend dus.

Oplossing

Netflix vertelde eerder deze week aan The Independent, “Together with the production company, we are working to resolve this matter, including editing scenes with phone numbers where necessary.” Het nummer is op dit moment niet meer bereikbaar en Netflix heeft de scènes waarin het telefoonnummer te zien was bewerkt. Wij staan er wel van te kijken dat er zo veel mensen zijn die aan het spel mee willen doen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.