Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 10 jul 2024
Leestijd: 2 minuten

Zo worden al Jeremy Allen White’s tatoeages weggewerkt voor ‘The Bear’

Het is bijna zover; op 17 juli verschijnt het derde seizoen van The Bear. Eindelijk zien we Jeremy Allen White weer als Carmy. Maar wist je dat het best een klus is om hem te transformeren naar zijn karakter?

De tatoeages van Jeremy moeten weggewerkt worden en die van Carmy moeten erop geplakt. In slechts dertig minuten klaart MUA Ignacia Soto-Aguilar die klus – en nu laat ze ons zien hoe.

Jeremy Allen White camoufleert tattoos voor The Bear

In het derde seizoen van The Bear gaan we Carmy Berzatto’s tatoeages weer zien. Maar wist je dat deze zorgvuldig worden aangebracht voor het filmen? En dat Jeremy zelf ook tattoos heeft die verborgen worden? In de caption van de post staat dat vijf van White’s littekens zijn verborgen, elf tatoeages zijn aangebracht en vijf van zijn persoonlijke tatoeages zijn bedekt.

Een klus waar ze steeds sneller in worden, want volgens Ignicia heeft het team slechts 24 minuten nodig om de tijdelijke inkt bij de acteur te verbergen en aan te brengen, terwijl ze er in het eerste seizoen een uur en zesentwintig minuten over deden.

Zelf heeft Jeremy Allen White zes tatoeages: een driehoek, de initialen ‘R.W.’, een tatoeage die hij heeft laten zetten voor zijn oudste dochter Ezer, de letters ‘EZ’ en het woord ‘sweet‘. Zijn laatste tattoo is opgedragen aan zijn ex-vrouw Addison Timlins, die een goede vriendin is van Dakota Johnson.

Carmy Berzatto (het personage dat Jeremy speelt) heeft er elf. En zoals je weet, is er bij The Bear overal over nagedacht, dus deze fictieve tattoos hebben ook een betekenis. De ‘773‘ is het netnummer van Chicago, een symbool van zijn roots. Hij heeft een Magere Hein die een fles whisky vasthoudt en twee engelen met de zon, die allebei verwijzen naar het goede en het slechte in Carmy’s karakter. Dit verklaarde Ben Shields, de tatoeageontwerper van de show.

Op zijn rechterarm heeft hij een tatoeage van een slak met de woorden “Live Fast”, een ironische grap over hoe vol actie het leven van de chef-kok is. Een mes dat in de hand van een chef-kok steekt en een wereldbol in een maatbeker symboliseren de worstelingen die hij heeft doorstaan om te komen waar hij nu is in zijn carrière. De afbeelding van een vis en zijn ‘SOU’-tatoeage, wat staat voor ‘Sense Of Urgency’, zijn bedoeld om hem gemotiveerd te houden. Tot slot heeft hij een bloem op zijn linkerarm als eerbetoon aan zijn overleden broer Mikey.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.