Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 29 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Johnny Depp maakt een onverwachte verschijning tijdens de VMA’s en iedereen heeft dezelfde mening

Het afgelopen jaar was niet bepaald makkelijk voor Johnny Depp. Na een zenuwslopende rechtzaak met ex Amber Heard, dat iedereen en z’n moeder op de voet volgde, wil de acteur zichzelf weer in de kijker spelen. Toch gaf hij zijn comeback tijdens de MTV VMA’s wel héél apart vorm en daar heeft iedereen dezelfde mening over.

Decisions were made…

Johnny Depp maakt een onverwachte (en nogal ongemakkelijk) verschijning tijdens de VMA’s

Of nou, eigenlijk verscheen er een hologram van Johnny tijdens de show. Tijdens de ceremonie verscheen Johnny in een korte cameo waarin zijn gezicht digitaal was afgebeeld op de helm van een zwevende astronaut.

See it for yourself…

In zijn kleine moment gaf de acteur aan dat hij weer klaar is om aan het werk te gaan. Uhm, een berichtje op LinkedIn is zeker een no go in Hollywood?

Na de zaak tegen Amber Heard heeft Johnny veel werk verloren en wordt hij niet meer zo vaak geboekt als voorheen, ondanks dat hij de zaak (een soort van) gewonnen heeft. Daarom wilde hij tijdens de VMA’s even tegen zijn collega’s zeggen dat hij weer klaar om geboekt te worden, met een knipoog uiteraard.

“And you know what? I needed the work. Hey, VMAs, let’s get back to the f*cking music, shall we?…I just want you guys to know that I’m available for birthdays, bar mitzvahs, bat mitzvahs, weddings, any ol’ thing you need…anything, you name it. So, oh, I’m also a dentist” zegt het hologram van Johnny tijdens de show.

Het internet heeft … een mening

Dit korte intermezzo tijdens de VMA’s valt bij veel kijkers niet in goede aarde. Want laten we eerlijk zijn, ondanks de uitkomst van de rechtzaak, is zo’n flauwe grap een beetje smakeloos. Dat laat de stilte in zaal ook wel blijken. Ouch.

En zoals altijd barst het los op Twitter. Kijkers geven hun ongezouten mening en daaruit blijkt al snel dat dit een cameo was om te cringen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.