Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 29 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe liefde? De moeder van Addison Rae zoent op de rode loper van de VMA’s met Yung Gravy

Things were getting hot gisteravond tijdens de MTV VMA’s. Johnny Depp maakte een ongemakkelijke comeback, maar dat was niet de enige headturner. De moeder van Addison Rae, Sheri Easterling, kondigt haar romance met Yung Gravy aan door wat PDA op de rode loper. Of.. is het een PR stunt?

Uhm, interesting…

Sheri Easterling, de moeder van Addison Rae, zoent op de rode loper van de VMA’s met Yung Gravy

Tijdens de 2022 MTV Video Music Awards – a.k.a. de VMA’s – laat de moeder van TikTok-ster Addison Rae heel wat hoofden draaien. De 42-jarige Sheri Nicole kwam met niemand minder dan Yung Gravy de rode loper op, in matching lila outfits.

Yung Gravy deed een shoutout naar “all the mothers out there” tijdens zijn VMA pre-show – en nu is het opeens heel duidelijk over welke moeder hij het had. Hij steekt zijn liefde voor Sheri niet onder stoelen of banken. Volgens Gravy zijn ze de perfecte match. “I’m into MILFs, and she’s kind of the queen of MILFs” voegt hij eraan toe. Het antwoord van Sheri op de prille liefde is iets subtieler.  “I am super excited and…I’m just happy” stelt ze.

En de affectie blijft niet onopgemerkt, want op de loper wordt zelfs een (kleine) zoen gedeeld. *PDA Alert!*

@mtv

Replying to @Gabriella they did #yunggravy #VMAs

♬ original sound – MTV

Online flirten loopt uit op een rode loper-date

Veel fans waren shocked, maar eigenlijk konden we deze relatie zien aankomen. De twee droppen online namelijk al langere tijd hints op een romance. Hij deelde onlangs een TikTok van Sheri waarin ze onthulde dat ze graag met de rapper op date wilde. En tijdens een bezoek aan Jeff FM vertelt hij “It’s real. She’s recently single…and we’re going on a date soon.”

En die date, die was dus gisteravond tijdens de VMA’s. Uhm, casual. Het internet is verbaasd, want niemand had verwacht dat dit verder zou komen dan gewoon een online fling. Maar nu betreden ze samen de rode loper en daar zijn de meningen over verdeeld. De twee worden nu al de nieuwe Pete en Kim genoemd. Veel fans denken dat dit een PR-stunt is, maar only time will tell.

Addison Rae geeft inkijkje in de relatie van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.