Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 8 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Jordyn Woods neemt het op voor Selena Gomez in haar feud met Kylie Jenner en Hailey Bieber

Jordyn Woods kennen we allemaal nog als de bff van Kylie, die vervolgens de minnares van Kylie’s zus werd. Het hele Jordyn Woods drama ligt achter ons, maar herrijst ze uit de as om het op te nemen voor Selena Gomez. In de feud die ze heeft met Hailey én Kylie Jenner, nota bene.

We kunnen niet ontkennen dat dit best een beetje juicy is.

Jordyn Woods neemt het op voor Selena Gomez

Je zou bijna denken dat Jordyn helemaal niets met deze feud te maken heeft. Toch moet het voor Kylie extra hard aankomen als juist Jordyn de kant van Selena kiest. Jordyn kiest niet voor een keiharde oorlogsverklaring, maar geeft een subtiele steek onder water.

In een video laat ze de haar favoriete lipliner zien, die van Selena’s merk Rare Beauty is. Bij de video schrijft ze ‘I love this lipliner’. Daarna zoomt ze in op het merk en de kleur van de liner, die ironisch genoeg ‘Kind Words’ heet.

Wat is er aan de hand tussen Selena Gomez en Hailey Bieber?

Wie de afgelopen week op social media gezeten heeft, weet waarschijnlijk dat er een feud gaande is tussen Selena Gomez en Hailey Bieber. Of eigenlijk: Hailey haalde op gemene wijze uit en Selena neemt nu een break van social media.

Selena Gomez ging vorige week namelijk naar Instagram en vertelde daar dat ze per ongeluk haar wenkbrauwen teveel had gelamineerd. Nog geen drie uur later deelde Kylie Jenner verschillende Instagram-verhalen waarin ze overdreven haar wenkbrauwen liet zien. Zo postte ze een foto met de tekst “This was an accident?????” over haar wenkbrauwen heen en was in haar verhaal een screenshot van haar en Hailey Bieber’s wenkbrauwen te zien toen ze aan het FaceTimen waren.

@devotedly.yours

Replying to @happy_mama3 Selena Gomez is a such a kind soul and I love that she will never get involved in the petty drama 👑 #kyliejenner #haileybieber

♬ original sound – Nuha

Je begrijpt, de fans van Selena grijpen hard in. Maar het zijn dit keer niet alleen de fans van Selena, het lijkt wel alsof iedereen klaar is met de mean girl energy van Hailey Bieber. Hailey en Kylie verliezen miljoenen volgers door deze actie, inclusief bevriende celebs.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.