Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 13 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Uhm? Julia Fox arriveert bij NYFW met een coupe vol zichtbare droogshampoo

New York Fashion week is afgelopen vrijdag van start gegaan. Dit betekent natuurlijk dat de grootste modehelden, influencers en celebrities in de wereldstad gespot worden in de mooiste, meest opvallende looks. Laat opvallen nou precies een van Julia Fox haar kwaliteiten zijn. Het model verscheen namelijk met een wel héél opvallend kapsel bij de show van Dion Lee‘s en  Simkhai’s AW23 collectie.

Is dit een gevalletje “I did it myself, yeaaa” 2.0?

Horror voor iedereen die wel eens droogshampoo draagt

Het lijkt ons de grootste nachtmerrie voor elke droogshampoo-dragende persoon ooit: uitgenodigd worden bij een show van New York Fashion Week en er last minute achter komen dat je die haarwasdag toch écht beter niet uit had kunnen stellen. Gelukkig is er dan altijd nog droogshampoo to the rescue om de grootste schade te beperken. Wel handig als je dan ook weet hoe je het moet gebruiken. In deze trant hebben we even een kleine tip names ons, speciaal voor Julia Fox. Vergeet voordat je de rode loper opstapt niet om een kleine blik in de spiegel te werpen. Het nadeel van het wondermiddeltje is namelijk (mocht je het nog niet weten) dat het nogal wat witte strepen achter kan laten in je coupe. Grapje natuurlijk, maar toch zijn we wel erg benieuwd wat de inspiratie was voor de haren van Julia.

Edgy statement-kapsel van Julia Fox

Het model arriveerde bij de show van Dion Lee met een vettig kapsel, bedekt in grijs-witte spray. Een structuur die verdacht veel weg heeft van verkeerd toegepaste droogshampoo. Wil je dit voorkomen? Dan is het handig om de spray-bus op minimaal tien centimeter afstand van je haar te houden tijdens het sprayen en de haren goed te schudden, kammen of borstelen na het gebruik. Ook zit er – zoals bij vrijwel elk product – natuurlijk veel verschil in kwaliteit. Dit zijn onze favoriete droogshampoos.

Ondanks deze wel héél onverwachtse look gaan we er natuurlijk vanuit dat de witte lokken gewoon een onderdeel waren van haar edgy look voor de show. Eerlijk is eerlijk. De voormalige vriendin van Kanye West heeft zéker weer onze aandacht getrokken. Mocht dát het doel zijn geweest van haar statement-kapsel, dan kunnen we gerust stellen dat haar doel met vlag en wimpel is geslaagd.

Julia Fox met haar vol droogshampoo bij NYFW
ANP

Alle gebeurtenissen van New York Fashion Week waarvan jij op de hoogte wilt zijn

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.