Anne Smits
Anne Smits Haar 8 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Is het nog geen haarwasdag? Dit zijn de beste droogshampoos

Droogshampoo is onze beste vriendin. Ze helpt onze wasbeurten uit te stellen en ze zorgt ook nog eens voor een hoop volume. Helaas kan droogshampoo volgens experts voor dof haar zorgen. Dat is niet heel gek, want de spray absorbeert de talg van je haar en hoofhuid met een matte finish als resultaat. Maar met deze droogshampoos kom jij van je vette haar af zonder een doffe waas.

Stel dat wassen nog maar even uit

Dit zijn beste droogshampoos op een rijtje

1. Moroccanoil dry shampoo €30,00 voor 217 ml

De droogshampoo van Maroccanoil is echt een toppertje. De spray is verrijkt met arganolie en absorbeert tegelijkertijd overmatig talg. Wat deze variant extra goed maakt, is dat hij een beschermend UV-filter heeft waarmee je haar beschermd is tegen de zon. Én deze variant laat geen doffe waas achter. Hij is er in twee varianten: één voor licht haar en één voor donker haar.

2. Olaplex dry shampoo €29,50 voor 250 ml

Het liefst zouden we de hele haarcollectie van Olaplex willen hebben. Helaas zijn de producten erg duur en is een selectie uit de collectie een goed alternatief. Probeer de Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo. Deze droogshampoo laat je haar er fris uitzien, zonder het haar te verzwaren. Ook is het klinisch bewezen dat deze droogshampoo de poriën van je hoofdhuid niet verstopt en de hoofdhuid kalmeert.

3. Ouai Super Dry Shampoo € 28,00 voor 127 gram

Ook de droogshampoo van Ouai is een echte bestseller. Deze variant is superaborberend, dus je hebt weinig nodig voor een groot resultaat. Gelukkig maar, want deze variant is wel wat aan de prijzige kant.

4. Lee Stafford Dry Shampoo € 9,45 voor 200 ml

Deze vrolijke en niet zo dure variant van Lee Stafford is een verfrissende en revitaliserende droogshampoo en geeft je haar een flinke volume-boost. Ook deze droogshampoo heeft een variant voor donker haar.

5. Schwarzkopf Fresh Droogshampoo € 4,99 voor 150 ml

Last but not least, is deze effectieve en ook nog goedkope variant van Schwarzkopf. Deze droogshampoo maakt je haar licht en luchtig in een handomdraai. En dat voor maar € 4,99! En hij is nu ook nog 1 + 1 gratis bij Etos.

 

Deze opvallende haartrend uit onze jeugd maakt een comeback in 2023

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.