Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 28 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Modern Family-actrice Julie Bowen probeert op déze manier het hart van Harry Styles te veroveren

Harry Styles is bezig met het inhalen van zijn shows in Los Angeles, omdat hij vorig jaar ziek was ten tijde van deze optredens. Weer helemaal fris en wel (en uitgerust na bezoekje aan zijn thuisland) staat hij op het podium. Dat Harry niet alleen in de smaak valt bij de jongere meiden, is wel duidelijk. Ook menig celeb zit in de zaal tijdens zijn optredens. Zo waren eerder ex-vriendin Kendall Jenner, Hailey Bieber, James Corden, Jimmy Fallon, Joe Jonas en Noah Beck al te zien in het publiek. Actrice Julie Bowen – oftewel Claire Dunphy – zat afgelopen donderdag in de zaal en zij probeerde met een zelfgemaakt bord de aandacht van Harry te trekken.

LOVE IT.

Julie Bowen 💘 Harry Styles

Afgelopen donderdag was het dan zo ver.. de eerste LA-show van Love On Tour werd ingehaald. Julie Bowen was van de partij (en zag dus ook het uit-de-broek-scheur-moment), net zoals Jennifer Aniston. Genoeg fans dus, en genoeg mensen die de aandacht van Harry proberen te trekken tijdens zijn interactieve shows. Hij praat graag met de mensen in het publiek, dus als je een leuke boodschap voor hem hebt dan is de kans groot dat je een gesprek met hem kan voeren. Ook Julie Bowen heeft interesse in deze interactie en is thuis aan de slag gegaan met het maken van zo’n bord. Ze deelt de grappige beelden dan ook op TikTok.

@therealjuliebowen

♬ original sound – Julie Bowen

‘Harry I’m old’, staat er op de voorkant van het bord. Als ze haar bord omdraait staat er ‘But I know what I’m doing’. Ze heeft zelfs lichtjes toegevoegd aan haar creatie, zodat het nóg meer opvalt. Een slimme zet, volgens velen. Ook krijgt ze steun van haar volgers, omdat het duidelijk is dat Harry ook voor de wat oudere vrouwen gaat. “I just know that julie bowen truly is harry’s type”, reageert iemand.

Waar is Phil?!

Ook deelt ze video’s vanuit het publiek, waarin ze flipt omdat Ellen Degeneres in het publiek staat en Jennifer Aniston ook. Toch zijn haar volgers wel wat geteleurgesteld dat Phil (Ty Burrell) er niet is. “Phil would be the biggest Harry styles fan I want him in a boa.”

@therealjuliebowen

Making new friends in the pit while waiting for Harry!

♬ original sound – Julie Bowen

Fan van Modern Family? Deze 16 feitjes zou iedere fan moeten kennen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.