Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 13 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Love boat – Justin werkt hard aan zijn herstel en showt wat PDA met Hailey op een boot in Coeur d’Alene

Dat Justin Bieber wat rustiger aandoet is niets nieuws. Hij nam onlangs een pauze van zijn tour om aan zichzelf te werken en te herstellen. Natuurlijk met zijn vrouw Hailey aan zijn zijde. Onlangs doken er foto’s op van de twee op een boot en kunnen we het even over dit liefdevolle moment hebben?

They’re on a love boat

Justin en Hailey Bieber showen wat PDA op een boot in Coeur d’Alene

Justin en Hailey zijn dit weekend gespot in Coeur d’Alene , waar ze aan boord zijn gegaan voor wat zon en een beetje PDA. In dit prachtige stukje Idaho vermaakten ze zich met vrienden, maar vooral ook met elkaar. Justin en Hailey zien er verliefder uit dan ooit en als we de foto’s mogen geloven hebben ze de tijd van hun leven.

Het is moeilijk te beoordelen op de foto’s, maar het feit dat Justin aan het reizen is betekent dat hij zijn best doet om weer de oude te worden. Hij vertelde fans dat hij van plan was om fysiotherapie te volgen en pas weer op tournee zou gaan als alles weer oké was.

Justin doet rustig aan en blaast concerten af

In juni maakte Justin Bieber bekend dat hij steeds zieker wordt en aan zijn gezondheid moet denken. Om deze reden cancelde hij een aantal concerten van zijn Justice-tour met pijn in zijn hart. Vlak voor zijn show in Toronto maakte hij bekend dat hij niet in staat was om op te treden.

„Ik kan niet geloven dat ik dit moet schrijven”, begint Bieber zijn bericht in zijn Instagram Stories. „Ik heb er alles aan gedaan om beter te worden, maar ik word steeds zieker.”

Wanneer hij zijn tour weer oppakt is onbekend. In januari zou hij met zijn Justice-tour schitteren in de Ziggo Dome. Wij hopen dat hij snel weer de oude is, maar het belangrijkst is natuurlijk dat hij voldoende tijd neemt voor zijn herstel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.