Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 11 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wait, what?!? Fans denken dat Justin Bieber eigenlijk de vader is van de jongste zoon van Kourtney Kardashian

Er gaan dagelijks fan-theorieën rond op het internet, maar ze zijn niet allemaal even geloofwaardig. Toch lijken fans er dit keer zeker van te zijn dat hun theorie klopt. Zij denken namelijk massaal dat de jongste zoon van Kourtney Kardashian – Reign Aston Disick – niet van Scott Disick, maar van Justin Bieber is.

Wait, Whatttttt?!?

Is Justin Bieber de vader van Reign Disick?

Er gaan een hoop verhalen rond op social media op dit moment. Zo draaide de afgelopen weken compleet om het drama tussen Hailey Bieber en Selena Gomez. Hailey Bieber heeft namelijk samen met Kylie Jenner Selena Gomez voor de zoveelste keer belachelijk gemaakt. Door deze gebeurtenis is niet alleen Hailey Bieber onder een vergrootglas gelegd, want alle ogen staan op dit moment ook op de Kardashian-familie.

Er gaan namelijk verschillende verhalen rond dat Justin Bieber romantische relaties heeft gehad met meerdere Kardashian-zussen. Zo zou hij met zowel Kylie, Kendall als Kourtney hebben gelopen, maar volgens fans is het niet alleen bij een simpele relatie gebleven. Zij denken namelijk dat Justin Bieber de echte vader is van Kourtney’s jongste zoon – Reign Aston Disick.

Wacht even, zijn de Kardashians dit jaar niet welkom op het Met Gala?

Reacties

Het TikTok-account celebrity stuff – @celebrities.today – plaatste een video met daarin de theorie. Zij vinden het namelijk nogal opvallend hoe close Justin Bieber nog steeds is met de Kardashian-familie. In de video schrijven ze dan ook: “No wonder why Justin Bieber is still a very close friend to the Kardashians :).” Deze tekst is te zien terwijl er verschillende foto’s van Justin Bieber, Kourtney Kardashian en Reign Disick voorbijkomen, waarmee erop gedoeld wordt dat Justin Bieber eigenlijk de vader is van Reign Disick

@celebrities.today

♬ Wendigoon is a cool dude – audio

Wij weten niet wat jullie denken, maar wij vinden de jongste zoon van Kourtney wel aardig op Justin lijken. En als we naar de reacties kijken lijken veel fans het met ons eens te zijn. Zo schrijft een fan: “Why you guys saying that looks like Scott 💀is identically to Justin.” Andere fans schrijven: “I believe that is Justin’s kid”, “Wait why i never knew that” en “uhhhhh could be.”

En hoewel de theorie behoorlijk geloofwaardig is zijn er ook fans die er niks van geloven. Zo reageren fans: “He is more Scott Disick than the lord himself”, “You guys are so wild he looks just like Scott” en “No. He is 200% Scott.”

Kourtney Kardashian is nu platinablond en heeft daardoor een totaal andere look

Wat denk jij?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.