Julia Schaap
Julia Schaap Shopping 19 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze kandelaars zijn perfect voor tijdens het kerstdiner (én daarna)

Kaarsen zorgen voor sfeer op tafel, maar daarnaast zijn kandelaars ook niet geheel onbelangrijk. Het zorgt voor een chique uitstraling en vangt ook nog eens het kaarsvet op, zodat het niet op je mooie tafelkleed terecht komt. Daarom hebben wij de meest feestelijke exemplaren voor jou op een rijtje gezet.

En ze zijn ook na de feestdagen nog te gebruiken.

Anna + Nina Phoebe kandelaar 20 cm – €29,95

Bij Anna + Nina kan je terecht voor de mooiste items voor kerst, deze handgemaakte kandelaar staat prachtig op elke tafel. Met een mooie kaars erin is jouw tafel helemaal klaar voor het kerstdiner.

De Bijenkorf

Anna + Nina Tall kandelaar 23 cm – €34,95

De klassieke gouden kandelaar blijft een favoriet. Niet alleen perfect voor op tafel tijdens de feestdagen, maar met een gekleurde kaars is hij ook ideaal voor andere gelegenheden. Deze gouden kandelaar is een goede aanvulling voor je interieur en de investering zeker waard.

De Bijenkorf

POLSPOTTEN Twiggy kandelaar XS 14 cm – €50

Mocht je een bijzondere kandelaar op tafel willen zetten, is dit afgietsel van een echte boomtak een opvallend stuk dat de aandacht trekt. Door de zilveren kleur, is het een kandelaar die ook op andere momenten van het jaar op tafel gezet kan worden.

kandelaar
De Bijenkorf

Urban Nature Culture D’argento kandelaar 18 cm – €49

Er zijn ook genoeg kandelaars waar je meer kaarsen in kwijt kan. Zo is dit exemplaar een opvallend stuk op tafel. Door de organische vorm en de zilveren kleur past de kandelaar bij verschillende seizoenen.

kandelaar
De Bijenkorf

Hay Arcs Mirror kandelaar small 9 cm – €34

Kandelaars hoeven niet altijd enorm lang en opvallend te zijn. Deze kleine zilveren variant past goed bij de feestdagen, maar neemt niet de hele tafel in beslag. Door het spiegelglas wordt het licht weerkaatst, waardoor de kaarsenhouder shinet op zijn eigen manier. Door de boogjes aan de boven- en onderkant krijgt deze kandelaar een modern tintje. Wees er snel bij, want op dit moment is deze variant in de uitverkoop.

De Bijenkorf

Het kaarsenseizoen is er weer: door deze drie tips gaan geurkaarsen veel langer mee

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.