Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity Nieuws 8 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Kanye West treedt voor het eerst op sinds schandaal en vergeet eigen tekst

Het is lang geleden dat Kanye West op het podium heeft gestaan. Sinds zijn antisemitische rants heeft hij niet meer opgetreden. Tot nu, want ex-zwager Travis Scott nodigt Kanye uit voor een gastoptreden tijdens zijn tour.

Alleen ging dat niet helemaal vlekkeloos.

Kanye West treedt op met Travis Scott

De controversiële rapper/modeontwerper trad maandag, voor het eerst sinds zijn antisemitische uitbarstingen, op samen Travis Scott voor zijn ‘Utopia‘ concert in het Circus Maximus in Rome.

En Travis gaf Kanye nogal een aankondiging toen hij het podium opkwam. Travis noemde hem “the only one human being on this mother f—king planet that has ever walked side by side with me through anything and every mother f—king thing.” Oké, dan.

Na deze uitgebreide aankondiging trad het duo op met het nummer ‘Praise God’ dat Kanye in 2021 uitbracht samen met Travis Scott.

@rap

#TravisScott really brought out #KanyeWest at his show today in Rome‼️🔥 Via: @Saint Léon #RapTV #ye #hiphop #hiphop50

♬ Praise God – Kanye West

Kanye vergeet eigen tekst

Echt vlekkeloos gaat het optreden alleen niet, want Kanye heeft blijkbaar zo lang niet opgetreden, dat hij helemaal de tekst van zijn eigen nummers is vergeten. Gelukkig voor Kanye, speelde de backing track gewoon mee en kon hij daarom de draad weer oppakken.

Travis Scott en zijn bash op ‘Utopia’

De ‘Utopia‘-tour van Travis staat in het teken van het gelijknamige album. En als wij aan dat album denken, dan denken we aan één ding. Travis bashte namelijk de vermeende nieuwe lover van ex Kylie Jenner, Timothée Chalamet, in een van de nummers.

“Chocolate AP and chocolate the Vs, got the Willy Wonka factory / Burn a athlete like it’s calories, find another flame hot as me,” rapt Travis. Wat duidelijk een verwijzing is naar Timothée, die Willy Wonka speelt in de sequel van ‘Charlie and The Chocolate Factory’.

In april en mei leek de romance tussen Kylie en Timothée op te bloeien. Of de twee nu nog samen zijn, is onbekend.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.