Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 2 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Het Twitteraccount van Kanye West is geschorst om déze opmerkelijke reden

Het blijft een soap; het leven van Kanye West. De beste man heeft het niet makkelijk, helemaal na de scheiding met zijn ex-vrouw Kim Kardashian. Gisteren heeft hij het opnieuw bont gemaakt, met als gevolg dat zijn Twitteraccount geschorst is. Wat hij heeft gedaan? Hij plaatste en foto van een hakenkruis op Twitter en dat kon Elon Musk niet aan zich voorbij laten gaan.

Kanye West geschorst van Twitter

De 45-jarige Kanye staat bekend om zijn controversiële uitspraken en het feit dat hij geen ‘rem’ voelt om bepaalde dingen niet te zeggen of te uiten. Tuurlijk, je mag denken en zeggen wat je wilt, maar als je zo’n following hebt als Kanye en zo veel fans, kunnen bepaalde dingen verkeerd overkomen. Het plaatsen van een hakenkruis is zoiets, maar voorafgaand aan deze foto plaatste hij ook al positieve tweets over Hitler en Nazi’s, dus dit was de laatste druppel.

Iemand reageerde met: “FIX KANYE PLEASE”, waarop Musk reageerde met: “I tried my best. Despite that, he again violated our rule against incitement to violence. Account will be suspended.”

Kim Kardashian plaatst cryptisch bericht over Kanye West op Instagram

Julia de bliksemafleider

Begin dit jaar had Kanye een relatie met Julia Fox, en die laatstgenoemde klapte laatst uit de school over háár reden om deze relatie aan te gaan. Zo zegt ze dat Ye haar al een tijdje sms’te, maar dat ze niet geïnteresseerd was in een relatie met een celebrity. Maar Julia zegt dat ze veel “liefde” heeft voor de Kardashians en dus bedacht ze een idee om Kim te helpen.

Zo zegt ze: “I was like, ‘Oh my God, Kanye’s yelling at me, like, what do I do? But then I had this thought, and I was like, oh my God, maybe I can get him off Kim’s case. Like, maybe I can distract him and just get him to like me. And I knew if anyone can do it, it’s me.”

Tja, wat moeten we zeggen. Het blijft interessant allemaal.

Kanye West en Julia Fox gingen uit met Madonna en de foto’s staan op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.