Anne Smits
Anne Smits Celebrity 9 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, zijn de Kardashians dit jaar niet welkom op het Met Gala?

Tijdens het Met Gala trekken de de celebrities alles uit de kast voor de meest spraakmakende outfits. De organisatie van het evenement is in handen van de Amerikaanse Vogue en dit jaar is het thema Karl Lagerfeld: A Line of Beauty. Maar daar komt de juice: de Kardashians zouden dit jaar niet welkom zijn en dit is waarom.

Is het Kardashian-tijdperk aan z’n eind gekomen?

De Kardashians zijn dit jaar niet welkom op het Met Gala en dit is waarom

Khloe Kardashian verscheen vorig jaar op het Met Gala na jaren afwezigheid. De geruchten gingen toen rond dat ze niet welkom zou zijn. In een aflevering van The Kardashians zei Khloe zelf dat ze niet naar het Met Gala gaat, omdat ze niet van rode lopers houdt. Maar waar de andere Kardashians, lees Kim en Kourtney, normaal gesproken vooraan staan op de rode loper zijn ook zij dit jaar misschien wel afwezig.

Niet op de gastenlijst…

Volgens Page Six zou Vogue-baas Anna Wintour de gastenlijst dit jaar zeer exclusief houden en dat zou betekenen dat de Kardashians geen plaatsje op de lijst hebben weten te veroveren. Volgens een bron van de Kardashians zou er niks waar zijn van dit gerucht en zouden de Kardahsians zoals gewoonlijk weer schitteren op het gala.

De looks van het Met Gala 2022

Vorig jaar verschenen de celebs in de meest uitgesproken looks met Gilded Glamour als thema. Zo kwam Kim K opdagen in een glitterjurk van Marilyn Monroe uit het jaar 1962 samen met haar toenmalige liefje Pete Davidson. Khloe verscheen in een jurk van Jeremy Scott met maar liefst 540.000 met de hand genaaide klaskralen. Ook Kourtney, Kylie, Kendall en trotste moeder Kriss waren van de partij. Kylies opvallende look was des tijd hét onderwerp. Zo droeg ze een creatie van Virgil Abloh, de oprichter van Off-White. You love it or you hate it, maar met haar look stond ze stil bij het overlijden van van Virgil. Of we de Kardashians dit jaar zullen zien op het Met Gala en in wat voor bijzondere creaties, zullen we moeten afwachten tot 1 mei.

Kourtney Kardashian is nu platinablond en heeft daardoor een totaal andere look

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.