Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 1 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Karl Lagerfeld kreeg in aanloop naar het Met Gala een retrospective en déze celebrities waren aanwezig

Het Met Gala staat voor de deur. In aanloop tot dit grote mode-evenement opende er in Soho gisteren een retrospective: een terugblik op de carrière van Karl Lagerfeld en zijn beste momenten. Verschillende celebrities waren uitgenodigd en bezochten het What Comes Around Comes Around Atelier om de stukken te bewonderen.

There is no business like fashion business.

Karl Lagerfelds retrospective

What Comes Around Comes Around – een luxueus vintage winkel in Soho – was de locatie van de tentoonstelling. Celebrities als Kendall Jenner, Kate Moss en Rita Ora waren aanwezig. Zij trokken een paar parels uit de kast, ontworpen door Karl Lagerfeld en paradeerden door de winkel.

Jean Patou, Chloé, Fendi en Chanel: alle vier de merken waar Karl Lagerfeld voor heeft ontworpen hangen, onderverdeeld in 2000 kledingstukken, in het nieuwe atelier van What Comes Around Goes Around. Het heeft zes maanden geduurd om de tentoonstelling tot stand te brengen, maar de beste parels uit de collecties van de designer zijn opgespoord en vervolgens opgehangen in het gebouw.

De organisatie

Model Helena Christensen organiseerde het evenement om een ode te brengen aan haar favoriete designer. Zij vertelde Vogue dan ook over de speciale band: “I spent a lot of time with Karl, more than any other designer in my career, and he absolutely started my career. He was so sharp, and so witty, and ridiculously talented. He is a magical creature, and I feel so incredibly lucky. I have everything to thank him for.”

Met Gala

Het Met Gala zal dit jaar ook in het teken staan van Karl Lagerfeld. Vier jaar na zijn overlijden is het thema dan ook Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty. Er komt ook een documentaire online over de designer, genaamd Kaiser Karl. Dat de modewereld de naam Karl Lagerfeld nog lang rond zal horen singelen is in ieder geval dus geen verrassing.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.