Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 21 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner laat zien dat ze wél met een mes om kan gaan na hilarische komkommer video

We herinneren ons allemaal nog wel die virale video waarin Kendall Jenner laat zien hoe ze een komkommer snijdt. En ja, dat was apart. Blijkbaar geeft Kendall zich toch niet zo snel gewonnen, want het model was te gast bij Hailey Bieber en liet ons haar knife skills opnieuw zien.

Go Kendall!

Kendall Jenner bij ‘What’s In My Kitchen?’

Kendall Jenner was te gast bij de kookshow van Hailey Bieber – What’s in My Kitchen? – op YouTube, twee jaar nadat ze al samen macaroni and cheese in de badkamer van Hailey hadden gemaakt. In de video maakte ze passionfruit spritzes, om het nieuwe product van Hailey Biebers beautymerk te vieren, waarna ze de welbekende guacamole van Kris Jenner bereidden.

Kendall en de komkommer

Met veel gemak sneed Kendall Jenner de limoen en avocado’s, waarna er natuurlijk wel een paar grappen vielen over haar knife skills. Een jaar terug konden we in een aflevering van de Kardashians ons verbazen over de manier waarop het 27-jarige model een komkommer sneed.

Vervolgens ging het internet los. De techniek van Kendall Jenner werd een werkelijke meme en verschillende grappige adaptaties van de video gingen het internet over. Gelukkig kon het model er zelf ook om lachen en was ze te zien in een komkommerpak en in een commercial met een komkommer.

@georgettepollock

The face Kris makes when she realises she forgot to teach Kenny the basics. IM SCREAMING 😭 #thekardashians #krisjenner #kendalljenner #cuttingcucumbers

♬ Originalton – Annus💋

Poging twee

Kendall Jenner liet na een jaar dan toch zien dat ze wel werkelijk met een mes om kan gaan. Ze snijdt zelfs een limoen doormidden en wordt daarvoor de hemel in geprezen. Of Hailey werkelijk zo trots op haar was voor het snijden van een limoen is nog maar de vraag, maar het wordt in ieder geval lastig gemaakt om hier nog een meme van te maken. Dat de wereld nu kan afstappen van Kendall Jenner als iemand zonder knife skills is een feit.

Kourtney Kardashian kreeg dit bizarre verjaardagscadeau á €160.0000 van Travis Barker

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.