Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Nieuws 23 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

In dit kasteel trouwden Kourtney en Travis tijdens hun Italian wedding en dit kostte het

Een eerste “oefen-bruiloft” in Vegas (met een heuse Elvis als ceremoniemeester) en een intieme officiële ceremonie in Santa Barbara, LA. Het zouden de Kardashians niet zijn als dit nog niet genoeg was.. Kourtney en Travis trouwden afgelopen weekend in Italië en wij weten waar!

Let’s see.

Drie keer is scheepsrecht

Kourtney Kardashian en Travis Barker – ook wel #Kravis – trouwden gisteren voor de 3e (!) keer en het was, op zijn zachtst gezegd, een spektakel. De jurk was kort (mini!), de sleep enorm, het wedding-thema over-the-top en wij hadden uiteraard niets anders verwacht van het PDA-obsessed koppel. Smullen geblazen! Voor deze episode van de bruiloft vlogen ze een select groepje familie en vrienden over naar Portofino in La Bella Italia.

Castello Brown

Er werd al weken een hoop gespeculeerd over de exacte locatie van de Big Fat Italian Wedding. Afgelopen donderdag werd er al meer duidelijk over de locatie toen Celebrity Jets, wie de private jets van de rich and famous bijhoudt, een tweet de wereld instuurde met hun exacte landings-locatie. Nu het internet bezaaid is met de sprookjesachtige wedding-foto’s, was het niet moeilijk de trouwlocatie te achterhalen. Het verliefde stel huurde een enorm kasteel genaamd Castello Brown om elkaar nogmaals het ja-woord te geven. Wel ja, waarom ook niet. Toch?

Castelo Brown Portofino
Castello Brown
Story Castello Brown Khloé Kardashian
Instagram Story @khloekardashian
Castello Brown Portofino
Castello Brown

Het kasteel

Het romeinse kasteel dateert uit het jaar 1435 en werd oorspronkelijk gebruikt als militaire basis. Dit vanwege de fortuinlijke positie op de top van een berg met uitzicht over de stad én de haven. Voor het extra extravaganza Dolce & Gabbana- effect tijdens het loopje naar het altaar werd de gehele vloer bezaaid met een rode loper en uiteraard werd de gehele locatie versierd met rode rozen. Goedkoop zal de bruiloft zeker niet zijn geweest. Volgens de website van het “Castello” kost het tussen de 3500 en de 5000 euro om het kasteel voor één dag te huren tussen April en September, afhankelijk van de dag van de week. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Oordeel hier zelf:

Altaar bruiloft Kravis
TheImageDirect.com via Page Six
Trouwlocatie Kravis
Shutterstock via Lifeandstyle.com

Ohja, en op de taart (ronddraaiend en wel) werd ook zeker niet bezuinigd:

Story Machine Gun Kelly
Instagram Story @machinegunkelly

Kylie Jenner vertelt meer over trouwen met Travis Scott en hun toekomst samen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.